Avantajele tehnologiei automate de croit și tăiere se extind prin performanță dar și prin suport digital

 

Bullmer Procut

Tipul de tehnologie folosit de companiile care produc cele mai noi mașini automate de croit evoluează rapid. Iar implementarea de procese de prelucrare a datelor este unul din factorii cei mai noi în creșterea eficienței lor.
Astfel, compania germană Bullmer, s-a axat puternic pe aspectul perfecționării acestor tehnologii de tăiere a materialelor, unde, pe lângă designul fară cusur, au acordat atenție deosebită prelucrării datelor în timp real. Acest lucru permite tuturor mașinilor dintr-o firmă să fie conectate la un server principal unde pot fi monitorizate și controlate oricând sunt folosite. Totodată, la sediul central al companiei Bullmer, se face analiza datelor și statisticilor mașinii pentru a putea oferi clienților suport în timp real și ca ei să poată beneficia din plin de toate avantajele noii tehnologii.

Pionieri ai tehnologiei

Cănd este vorba de croit, unu exemplu excelent este mașina automată de mare capacitate Procut de la Bullmer. Fiind unii din pionierii tehnologiilor automate, Bullmer ajută clienții și cu estimative industriale, pentru a ușura luarea celor mai bune decizii în privința numărului de mașini necesare și numărului lucrătorilor de care acestea ar avea nevoie, pentru cele mai bune rezultate.

Aplicația ei se extinde pe o mare arie de producție, incluzând articole vestimentare de înaltă calitate, tapițerie, pielărie, materiale matlasate, articole din industria de automobile și din industria aeronautică, dar chiar și materiale textile pentru casă – permițând atingerea celor mai sofisticate standarde de calitate și productivitate.
Experiență și ingeniozitate

În lista următoare se prezintă căteva din avantajele noii generații, aduse la această tehnologie de către elita de ingineri și developeri de la Bullmer:

  • Este prevăzut cu sistem de operare Windows;
  • Este configurabil cu ferestre de tăiere până la 10 m lungime;
  • versiuni disponibile pentru șpanuri cuprinse între 50/80 mm;
  • Este echipat cu instrumente pentru ghidarea operatorului și afișarea erorilor;
  • Este prevăzut cu turbina de absorbție de mare putere;
  • afișaj grafică în timp real;
  • consum temperat de energie.

 

Mașină de croit Bullmer Procut

Bullmer este unul din liderii mondiali în crearea și furnizarea tehnologiilor de croit și tăiere, construind mașini special pentru producție în masă. Astfel, odată cu experiența în domeniu, îmbunătățirile aduse se reflectă mult în sistemul de operare intuitiv și în meniul digital de navigare simplu și ușor de folosit pentru o flexibilitate operațională maximă.

Dacă o producție rapidă și economică obișnuia să vină cu riscuri, acele zile au apus. Nu ezita să achiziționezi cele necesare pentru performanță, Bullmer este pregătit să ajute!

Contactează-ne și obține oferta TEXCO pentru mașina automată de croit BULLMER PROCUT: office@texco.ro.

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>