COMUNICAT DE PRESĂ VEIT GROUP

VEIT GmbH – Inovații în timpul pandemiei – producătorul de utilaje din Landsberg dezvoltă sterilzatoare de aer.

 

Având peste 60 de ani de experiență în domeniu compania VEIT Group, cu sediul în Landsberg (Germania) este cel mai mare producător mondial de mașini și echipamente pentru industria textilă. Gama de produse se extinde de la mese clasice de călcat, prese de călcat, mașini de laminat și termocolat până la sisteme automate, cum ar fi tunele de finisat și mașini de ambalare. Producătorii de articole de îmbrăcăminte, companiile de logistică și clienții din industria auto se bazează pe tehnologia VEIT. Cu numeroase filiale și o rețea excelentă de distribuitori în întreaga lume, Grupul VEIT continuă să crească la nivel global.

 

Scăderea vânzărilor și scurtarea timpilor de lucru – Regândite de Veit

 

„Scăderea masivă a vânzărilor datorată pandemiei de Covid-19 combinată cu limitarea timpilor de lucru, ne-a determinat rapid să ne reevaluăm”, relatează directorii administrativi Günter și Christopher Veit. VEIT GmbH a revizuit situația și deja în martie a dezvoltat un dispozitiv handsfree cu care puteți acționa ușile, butoanele și comutatoarele de diferite tipuri fără a avea contact direct cu acestea. Puteți găsi mai multe informații pe www.handz3.com.

„Situația actuală de pandemie arată în mod explicit cât de importante sunt măsurile îndreptate către domeniile de igienă. Minimalizarea poluării cu aerosoli în spațiile în care oamenii își desfășoară activitatea este una din cele mai importante măsuri, mai ales în spațiile ocupate de un număr mare de persoane unde poluarea aerului înconjurător cu virusuri care se transmit pe cale aeriană crește semnificativ.”- explică Christopher Veit.

Cea mai recentă dezvoltare a VEIT GmbH sunt sterilizatoarele de aer AC 20 și AC 10 care dezinfectează aerul din spațiile închise eliminând virusurile și bacteriile.

 

Sterilizatoarele de aer Veit – Dezinfectează aerul din mediul înconjurător

 

Sterilizatoarele de aer Veit dezinfectează aerul din încăperi cu ajutorul tehnologiei UV-C – demonstrate și verificate.

Acestea vă oferă posibilitatea de a purifica atmosfera din încăperile sau incintele destinate diferitelor domenii de activitate, eliminând din acestea până la 99% din toate virusurile și bacteriile transmisibile pe cale aeriană reducând riscul de infectare a căilor respiratorii.

Un ventilator puternic direcționează aerul din cameră prin filtrul de praf către dispozitiv, aerul este apoi sterilizat în interiorul dispozitivului cu ajutorul lămpilor UV-C și evacuat înapoi în cameră. Acest proces este complet sigur și inofensiv deoarece razele UV rămân în interiorul dispozitivului, astfel sterilizatoarele pot fi folosite chiar și cu prezența oamenilor în încăpere.

Sterilizatoarele Veit funcționează fără adaosuri de substanțe chimice eliminând astfel efectele nocive asociate cu acestea. AC 10 și AC 20 pot fi folosite în funcție de caz pentru: birouri municipale  bănci, instituții de servicii, cabinete medicale, laboratoare dentare, saloane de masaj centre comerciale, magazine alimentare, magazine de mobilă, centre de construcții, gastronomie, bucătării, industria hotelieră, măcelarii, instalații de producție, studiouri de fitness, cinematografe, piscine, aeroporturi, autobuze, trenuri, spitale, centre îngrijire bătrâni, clădiri de birouri, zone de producție și multe altele.

Sistemele de dezinfectare a aerului sunt disponibile pentru montarea pe tavan sau ca unități mobile independente în funcție de dimensiunea spațiului utilizat și de activitatea desfășurată în acesta.

 

  • VEIT AC 10 este potrivit pentru spații mai mici și poate elimina virusurile și bacteriile din incinte cu dimensiuni de până la 30 m² (în funcție de înălțimea camerei).
  • VEIT AC 20 este potrivit pentru spații mai mari și poate elimina virusurile și bacteriile din incinte cu dimensiuni de până la 160m² (în funcție de înălțimea camerei).

 

Avantajele ambelor dispozitive sunt costurile reduse de cumpărare, întreținere și operare, ambele elimină până la 99% din virusurile și bacteriile din aer, posibilitățile flexibile de plasare, și calitatea produselor fabricate în Germania.

Lămpile UV utilizate pentru dezinfectarea aerului sunt ușor de înlocuit și au o durată efectivă de aprox. 9000 ore de lucru când aparatul este utilizat 24 de ore pe zi, acest lucru permite purificarea aerului din interior pentru un an întreg.

Contactează-ne daca ai întrebări, suntem aici să răspundem cu drag oricăror nelămuriri.

Ne pasă de sănatatea ta și suntem mereu alături de tine.

 

 

SC Texco Industrietechnik SRL Catina Ioan nr.4  550402 Sibiu Romania

Tel.:   + 40 269 252110 Fax.:  + 40 269 254885 eMail: office@texco.ro  Web:  www.texco.ro

Persoană de contact: Alexandra Molodoi – 0736.369.802

 

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>