Crea Solution – Cad proiectare și imprimare tipare

Tehnologie integrată pentru industria textilă

 

 

 

Dacă ne-ai vizitat site-ul știi deja ca suntem parteneri Crea și comercializăm softul cad de proiectare și imprimare tipare destinat industriilor care folosesc materiale moi. Dar, cine este Crea? Și ce soluții inovative oferă pentru eficientizarea proceselor de creație și a liniilor de producție? Citește mai departe pentru a afla detalii despre compania Crea Solution specializată în software, servicii și consultanță IT.

 

Crea Solution este o companie italiană cunoscută la nivel mondial pentru soluțiile sale de proiectare și imprimare tipare și tehnologiile integrate folosite pentru a digitaliza prelucrarea materialelor moi, aceasta a luat naștere la sfârșitul anului 2004 grație efortului unui grup de oameni care și-au combinat cunoștințele și experiențele pentru a da putere unui obiectiv comun: acela de a forma o structură care își are bazele pe relațiile și valorile umane depășind formalitățile companiei. Crea furnizează soluții software și hardware pentru industria modei, industria auto, aerospațială, a articolelor din piele și a mobilei tapițate.

 

Crea oferă soluții atât pentru zonele de producție și vânzări, cât și pentru comerțul cu amănuntul:

 

 • Tehnologii de încadrare automată
 • Proiectare CAD 2D, CAD 3D, CAM, ERP, PLM / PDM
 • Automatizări MTM
 • Ajută companiile cu servicii IT integrate de la faza de proiectare a produsului până la faza de producție și marketing
 • Ajută la reducerea timpului de introducere pe piață a produselor și la creșterea profitului companiei
 • Merchandising vizual
 • E-commerce
 • CAD pentru design vestimentar, editare tipare, pentru proiectarea genților și a altor articole mici din piele, pentru proiectarea mobilierului tapițat, a materialelor compozite și a materialelor tehnice, pentru proiectarea scaunelor auto, interioarelor auto și a componentelor pentru industria auto.
 • Aplicații pentru gestionarea prețurilor și a lanțului de aprovizionare

 

 

Așadar, Crea este soluția concretă pentru digitalizarea industriei modei și a industriilor care folosesc materiale moi. Primești nu numai programe CAD sau CAM (tăiere automată), ci și aplicații ERP, PDM (fișiere tehnice), vizualizare artificială și aplicații de e-commerce capabile să optimizeze productivitatea companiilor de modă, potrivite cerințelor continue și schimbărilor pieței, ci și soluții utile pentru designeri datorită unui sistem de proiectare, colorare și prezentare a ideilor creative cu consecințe pozitive în ceea ce privește creșterea productivității și accelerarea proceselor de producție.

 

Industrii deservite de Crea:

 

 • Modă
 • Automotive
 • Aerospațial
 • Mobila tapițată
 • Piele și articole de lux (genți, accesorii)
 • MTM
 • Materiale compozite

 

Softul Crea este compatibil cu majoritatea instrumentelor hardware create de cei mai mari producători:

 

 • PLOTTERE – Encad, Mimaki, Lectra, Gammatech, Gerber, Algotex, Zund, HP, Mutoh, Ioline, Athalia.
 • DIGITIZATORI – Calcomp, Numonics, Calcomp (3348 Lectra), Summagraphics, Gammatech, GTCO
 • MAȘINI DE CUTTING – Zund, Lectra, Gerber, Kuris, Bullmer, Sei, Takaoka, Investronica, Lacent, Eastman, Pathfinder, Cutting Edge, Autometrix, Aristo, Takatori

 

Transformarea digitală este o necesitate pentru companiile care doresc să își dezvolte afacerea pe o piață din ce în ce mai competitivă care se află într-o continuă schimbare. Prin urmare, soluțiile Crea ajută companiile să crească făcând schimbul de idei și informații mai eficient și ajutând la digitalizarea proceselor de creație și producție.

 

Țelul nostru este să creștem procesul de producție și implicit performanța afacerii clienților noștri, ajutându-i totodată pe designeri în proiectarea următoarei colecții de succes.

 

Câțiva din clienții Crea din întreaga lume sunt:

 

Dolce & Gabbana, Timberland, Twinset, Pinko, Kaos, Cristinaeffe, Ralph Lauren, Manila Grace, Subdued, Canali, Kiton, Elisabetta Franchi, Leva, Ferrari, Paul & Shark, Pellemoda, Burberry, Joma, Poltrone & Sofà, Liviana Conti, Kiko, Moncler, Australian, Kaos, Bikkermbergs, etc.

 

Pasiune, progres, inovație, calitate, acestea sunt cuvintele care caracterizează compania care din 2004 a devenit lider pe piața tehnologiilor integrate pentru industria textilă.

Pentru a afla mai multe informații despre Crea și produsele Crea puteți accesa pagina noastră de prezentare produs, sau ne puteți contacta direct, echipa noastră o sa vă răspundă la orice întrebare.

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>