Cum alegi o mașină automată de croit pentru industria mobilei tapițate?

Când vorbim de alegerea unei canapele, clienții se orientează către anumite materiale, dimensiuni și culori , în funcție de preferințele personale. În plus, clienții își doresc un timp de livrare cât mai rapid posibil.

Conform ultimelor cercetări, clientul mediu ar dori să primească o canapea în șapte zile. Așadar o mașină de croit automată este indispensabilă pentru industria de tapițerie pentru a finaliza un număr mare de comenzi personalizate, în acest interval de timp.

În momentul actual, multe fabrici de mobilă tapițată încă se confruntă cu problema tăierii manuale, a costurilor ridicate de producție, a deșeurilor și a gestionării dificile a angajaților. Prin urmare, cea mai eficientă soluție este de a schimba modul de producție existent și de a opta pentru o mașină de croit automată adecvată industriei. 

 

Cum ar trebui să alegi o astfel de mașină?

 

Aceasta este într-adevăr o întrebare care trebuie analizată cu atenție, întrucât am observat că mulți producători de mobilă tapițată nu au putut să își pună echipamentul în producție din cauza selecției inexacte. Este important să analizezi tipul de țesături care este acceptat de mașina pe care o achiziționezi și să te documentezi despre orice module suplimentare care permit mașinii să suporte și alte caracteristici pentru produsele tale. Bullmer te ajută cu teste preliminare făcute cu materialele tale, pentru a avea certitudinea că mașina aleasă este cea potrivită.

Prin urmare, de ce ai nevoie pentru afacerea ta? Să crești viteza de producție? Tăieturi mai precise pentru modele detaliate? Sau poate îți dorești doar să găsești o mașină care să îți reducă consumul de energie fără să-ți afecteze productivitatea. În funcție de nevoile tale, îți oferim o selecție excelentă de mașini pentru croit cu utilitate într-o gamă largă de industrii, precum: industria de mobilă tapițată, industria de confecții textile sau industria de automotive.

Alege dimensiunea potrivită a mașinii de croit

 

Pentru asta va trebui să determini dimensiunea operațiunii pe care o efectuezi și cât de mult capital poți investi. Există mașini de tăiat automate de dimensiuni reduse, care funcționează mai lent, dar sunt fantastice pentru comenzile mici. Însă, dacă trebuie să procesezi sute de mii de comenzi pe zi, atunci va trebui să crești viteza de lucru, iar aici, mașinile cu putere mare se potrivesc perfect. Acestea vor economisi foarte mult timp, spre deosebire de tăierea manuală sau utilizarea unei mașini mai mici, concepută pentru startup-uri și operațiuni cu volum mai mic.

 

Cum funcționează o mașina de croit automată?

 

Cutterul industrial de textile, în special pentru industria de tapițerie, a trecut printr-un proces foarte lung de dezvoltare, pentru că are unele particularități. În industria mobilei tapițate, țesătura trebuie tăiată în format mare, o canapea de uz casnic are nevoie de cel puțin 10 metri. Mulți clienți consideră că mașina de tăiat cu mai multe foi este mai bună decât o mașină de tăiat cu o singură foaie, această abordare este greșită. Totul trebuie personalizat în funcție de nevoile clienților: producții în masă sau nișate.  

 

Mașinile de croit se pot clasifica astfel:

 

  • potrivite pentru tăieturile cu un singur strat, pentru comenzile mici și o producție personalizată foarte flexibilă. Se utilizează ușor, și poți schimba rapid instrumentelor de tăiere 
  • pentru serii mici de producție cu cereri ridicate. Mașină automată de croit Bullmer Turbocut satisface cele mai înalte și sofisticate standarde de productivitate, garantând tăieturi delicate și precise.
  • pentru producție mare ce presupune tăierea țesăturii în mai mult de 20 de straturi o dată.
Alege un producător profesionist de mașini automate de croit

 

Asigură-te că alegi o mașină automată de croit profesională, în caz contrar, producția ta va avea de suferit.

Industria mobilei tapițate are nevoie de sisteme complete de tăiere formate din mașini de șpănuit profesionale concepute să vină în sprijinul operatorului tău prin:

  •  detectarea greșelilor pe material.
  •  alinierea perfectă a șpanului.
  •  un scanner care ajută la identificarea corectă a reperelor, eliminând orice eroare umană.

Fiindcă vorbim de materiale mai dure și de o precizie a tăierii cât se poate de exactă un alt criteriu foarte important în alegerea mașinii perfecte de croit este puterea vacuumului. Un vacuum puternic garantează calitatea și asigură stabilizarea precisă a șpanului.

Prin urmare, de ce ai nevoie pentru afacerea ta? Să crești viteza de producție? Tăieturi mai precise pentru modele detaliate? Sau poate îți dorești doar să găsești o mașină care să îți reducă consumul de energie fără să-ți afecteze productivitatea. În funcție de nevoile tale, îți oferim o selecție excelentă de mașini pentru croit cu utilitate într-o gamă largă de industrii, precum: industria de mobilă tapițată, industria de confecții textile sau industria de automotive.

4 thoughts on “Cum alegi o mașină automată de croit pentru industria mobilei tapițate?”

  • I really wanted to make a brief word to express gratitude to you for the amazing tips and tricks you are writing at this site. My time consuming internet look up has finally been compensated with good quality details to write about with my friends. I would admit that many of us site visitors actually are rather lucky to be in a wonderful website with many perfect professionals with useful principles. I feel truly privileged to have seen your entire webpages and look forward to plenty of more brilliant minutes reading here. Thank you again for a lot of things. Bettina Horst Flynn

  • Molodoi Alexandra says:

    Dear Bettina, thank you very much for your beautiful words .We are glad when our work is appreciated and it conveys what we want to emphasize. We invite you to read our future articles and if you have suggestions on certain topics that are within our domain, please let us know. Thank you 🙂

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>