Cum să economisești timp și resurse în procesul de termocolare direct din rolă

Utilizarea unui dispozitiv special pentru procesul de termocolare direct din rolă poate să simplifice foarte mult fluxul de lucru și poate ajuta la creșterea productivității, prin optimizarea timpilor.

Tehnologia oferită de un astfel de dispozitiv transformă procesul de lucru într-unul automatizat, conferind precizie și rapiditate de la început până la sfârșit.

Dispozitivul de tăiere integrat este unul extrem de fiabil, compatibil cu orice tip de material textil, dar și cu cele adezivate, fiind excelent pentru industrii precum: confecții textile, automotive, mobilă tapițată, aerospace, textile tehnice.

Utilizând acest tip de echipament te poți bucura și de eficiență, flexibilitate operațională, dar și de siguranță garantată în timpul procesului de lucru.

Tehnologia VEIT, datorită dispozitivului WR16, permite un control fin și precis în manipularea materialului (fără tensionare), precum și schimbare facilă a rolei.

Iată avantajele unice de utilizare ale soluției profesionale de termocolat din rolă VEIT WR16:

  • Dispune de funcție pentru controlul fluid și precis al motorului electric și al tuturor mișcărilor echipamentului.
  • Conferă un proces complet de termocolare și laminare.
  • Este prevăzut cu dispozitiv de tăiere integrat pentru o tăiere precisă de la începutul până la sfârșitul procesului de lucru.
  • Este prevăzut cu panou de control care asigură operarea ușoară a secvenței procesului, dar și controlul vitezei.

WR16 este un dispozitiv performant, o completare perfectă pentru mașina de laminat sau de topire VEIT. Cu acest echipament, poți economisi timp și resurse cu un proces complet automat de derulare a rolelor individuale, echipament care permite apoi rebobinarea într-o singură rolă după procesul de laminare sau topire.

Aplicații:

  • Confecții textile
  • Automotive
  • Mobilă tapițată
  • Aerospace
  • Textile tehnice

Solicită mai multe informații despre aceste echipamente la: office@texco.ro

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>