De ce mașinile de despicat pielea de la Fortuna au adus compania în fruntea pieței?

Fortuna Blueline

În primul rând, motivul este atenția. Printr-o orientare fermă spre obiectivele și nevoile clienților, ghidată de către departamentul de dezvoltare – care este găzduit chiar pe terenul fabricii, compania Fortuna a reuși să își perfecționeze toate ritmurile.

Conducerea tehnologică a pieței este asigurată prin studii periodice de piață, tehnologie de ultimă oră și interacțiune continuă cu clienții, iar obiectivele companiei includ creșterea pe termen lung a clientelei și dezvoltarea responsabilă cu mediul înconjurător. La acestea se adaugă și cel mai recent software CAD și de construcție ce sprijină crearea atât a mașinilor individuale cât și a pieselor și a ansamblurilor.

Experții de la Fortuna au luat asupra lor chiar și activitatea de a da sfaturi detaliate cu privire la aplicația specială a produselor – de la mici modificări ale mașinilor obișnuite până la dezvoltarea de mașini noi sau chiar personalizate.

Totodată Fortuna oferă asistență clienților de la concept până la prototip. Analiza cerințelor și întâlnirile de proiect ar putea avea loc la fața locului afacerii dvs. – bineînțeles dacă echipamentul este construit pentru a fi integrat într-o linie de producție deja existentă.

Calitatea tehnologiei

Cu echipamentele de ultimă generație, tehnicile de producție de ultimă oră și cunoștințele profesionale ale personalului Fortuna, aceștia garantează cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea și producția.

Producția de înaltă precizie este posibilă prin optimizarea continuă a proceselor de lucru, iar pentru cerințele viitoare, crearea de tehnologii și proceduri proaspete, inovatoare, firma consolidându-și astfel poziția de lider în industrie. Iar în calitate de lider, Fortuna stabilește standardele în această industrie cu echipamente de cel mai înalt calibru pentru schilare și despicare a pielii, materiale sintetice, cauciuc, hârtie și textile tehnice.

Calitatea serviciilor

Echipa Fortuna oferă servicii personalizate pentru clienți și îmbină ani de experiență cu ideile inovatoare ale colegilor mai tineri. În ceea ce privește întrebările tehnice, solicitările de instruire, punerea în funcțiune, reparații sau întreținerea mașinii, echipa de service vă stă întotdeauna la dispoziție prin telefon, e-mail sau contact personal.

În conformitate cu filozofia “Suntem acolo unde sunt clienții noștri”, compania menține o rețea globală de tehnicieni cunoscători care pot oferi ajutor și îndrumare oricând este nevoie. De asemenea, este inclusă depozitarea pieselor de schimb și de operare complet funcționale.

Aceștia se pot totodată alătura echipei dumneavoastră cu idei creative, măiestrie și tehnologie de ultimă oră, după ce vă analizăm cerințele unice. Scopul este de a proiecta o instalație sau o mașină care să corespundă nevoilor și rezultatelor dvs.

Toate produsele se remarcă prin robustețe, cel mai mare nivel de precizie și cel mai înalt nivel de producție, fie că sunt mașini de skiving sau despicat, standard sau la comandă, cuțite clopot sau cuțite cu bandă.

Ambiție și stabilitate

Implementarea, îmbunătățirea continuă și supravegherea sistemului de management al calității sunt definite de o certificare oficială. De aceea cele mai înalte standarde de calitate sunt întotdeauna garantate datorită îmbunătățirii continue a procesului. În momenrtul de față compania este în proces de extindere, având mai multe șanse pentru producție globală pe măsură ce fabrica se extinde.

Având în vedere că firma este mereu în schimbare, aceștia acordă o prioritate ridicată cercetării și dezvoltării și este bine experimentată în a identifica cea mai bună opțiune pentru fiecare client, pentru a se asigura că aceștia sunt mulțumiți.

Indiferent dacă producția este în cantități mici sau mari, mărfuri de ultimă generație sau articole de zi cu zi, mașinile de schiving și despicat FORTUNA oferă calitate și precizie deosebite prelucrării materialelor folosite pentru lucruri precum curele, portofele, poșete, și altele.

Pentru orice fel de informații, în persoană sau online, despre opțiunile dvs. specifice de aplicare vă asteptăm să ne contactați la office@texco.ro.

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>