Friedrich Haaß KG reduce la Schwalmbräu consumul de energie cu 20%

Schwalmbräu stabilește noi standarde în supremația calității: produce o varietate de tipuri și cantități de bere, reducând în același timp cu o treime consumul de energie utilizat în procesul de producție. Acest lucru se datorează cazanelor cu abur JUMAG, instalate în locația recent construită.

2 cazane de abur JUMAG DG560, mai multă fiabilitate operațională și un consum de energie redus cu 20%

2 cazane de abur JUMAG DG560, mai multă fiabilitate operațională și un consum de energie redus cu 20%

Friedrich Haaß KG, inființat în anul 1820, este un producător de bere cunoscut și apreciat nu doar la nivel local, în Schwalmstadt, Hesse de Nord, ci cu un puternic ecou în împrejurimi și în branșa brandurilor germane de bere. Compania are 14 angajați și produce 7.000 de hectolitri de bere anual.

Recent Schwalmbräu a primit o nouă casă: o construcție a berăriei nou nouță, dintre cele mai moderne, cu trei unități, beneficiind de cea mai recentă rehnologie. Totul a fost automatizat și digitalizat. Centala termică existentă a fost și ea înlocuită din cauza faptului că eficiența slabă a acesteia ducea la costuri energetice mari.

Eckhard Haaß, proprietarul și managerul brandului de bere declară în acest context: „Am reușit să ne reducem consumul de energie cu 20% cu JUMAG”.

Soluția: Două cazane de abur JUMAG DG 560

Cazane de abur JUMAG DG 560

„Decizia noastră de a alege JUMAG sa bazat pe recomandările altor colegi ai noștri care produc bere”, spune Eckhard Haaß. „Ne doream o soluție semnificativ mai economică. Un sistem care să se potrivească și în cea mai mică zonă posibilă”, adaugă el.

Cele două cazane de abur JUMAG sunt exact ceea ce Eckhard Haaß și echipa sa căutau: timpi de răspuns rapid, fiabilitate operațională excelentă, opțiuni de producție flexibile pentru diferite tipuri și cantități de bere. Cu toate acestea, nu numai calitatea și ușurința de utilizare a fost factorul care a impresionat cel mai mult, ci mai presus de toate, au făcut-o cifrele: JUMAG economisește până la 35% din costurile energetice comparativ cu predecesorul său. Iar cheltuielile suplimentare de personal și inspecțiile de energie și siguranță (TÜV), pot fi și ele, acum, economisite.

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>