Importanța automatizării sectorului de croit în industria mobilei și de automotive

5 motive să automatizezi procesul de croit

Avantaje Bullmer PROCUT

Este adevărat faptul că automatizările ne ușurează procesul de producție, precum și felul în care ne raportăm la fluxul de lucru.

De exemplu, în cazul industriei automotive, automatizarea geamurilor de la mașină ne-a scutit de efortul și timpul investit în a acționa manivela.

În procesul de producție și croit este valabil același principiu. Fără o automatizare eficientă și un control centralizat al liniilor de producție, fluxul de lucru este mai complicat și pot apărea erori multiple.

Atât pentru industria mobilei tapițate, cât și pentru cea de automotive, automatizarea procesului de croit aduce 5 beneficii de nerefuzat.

Bullmer PROCUT

Automatizarea reduce costurile

Folosirea mașinilor speciale, acolo unde este posibil, ajută la reducerea costurilor în ceea ce privește angajarea de operatori suplimentari. Se pot face economii semnificative, iar recuperarea investiției se face mai rapid la utilizarea unui echipament automat de croit.

Costurile ridicate de producție pot determina scăderea profitului. Niște costuri de producție scăzute și un nivelul crescut de productivitate pot duce la obținerea unor produse finale cu prețuri de achiziție mai convenabile pentru cumpărători.

Automatizarea îmbunătățește nivelul de siguranță

Creșterea producției și minimizarea costurilor sunt elemente esențiale pentru un proces optim de producție. La fel este însă și îmbunătățirea nivelului de siguranță la locul de muncă. Mașinile automate pot prelua sarcini de lucru cu risc ridicat de accidentare pentru oameni.

Automatizarea optimizează procesul de producție

Automatizările industriale eficientizează și pot crește profitabilitatea procesului de producție. Optimizarea procesului de producție prin automatizare permite angajaților să se concentreze mai mult pe crearea de noi produse, pe urmărirea și îmbunătățirea satisfacției clientului, dar și pe crearea unei mai bune experiențe pentru acesta.

Automatizarea îmbunătățește calitatea

Operatorii pot greși constant în timpul lucrului. O mașină automată și profesională de croit permite obținerea de tăieturi mult mai exacte și reduce, astfel, numărul de erori. Calitatea produsului final crește, la fel și respectarea termenelor de livrare.

Automatizarea crește eficiența

Chiar și cei mai rapizi angajați au nevoie să facă pauze din când în când. Mașinile automate sunt mai rapide și mai rezistente decât oamenii, iar atunci când este nevoie pot lucra 24/7.

***

Mașina automată de croit Bullmer PROCUT D80001S respectă standarde sofisticate de productivitate și permite obținerea unei acuratețe milimetrice la tăierea materialelor.

Bullmer PROCUT D80001S este un echipament automat, conceput pentru industria textilelor, mobilei tapițate, dar și pentru aplicații în alte industrii conexe (automotive și aerospace).

Bullmer PROCUT D80001

Soluția profesională de croit Bullmer este ideală pentru un flux optim de lucru și rezultate fără compromis, fiind un echipament creat să proceseze eficient materialele țesute, ne-țesute, dar și a materialele matlasate.

Avantaje utilizare mașina automată de croit Bullmer PROCUT D80001S:

 • este configurabilă cu ferestre de tăiere de până la 10 m
 • dispune de o programare facilă a parametrilor de tăiere
 • este eficientă din punct de vedere energetic
 • este potrivită pentru producția în masă
 • conferă flexibilitate operațională mare
 • are un sistem de operare facil și intuitiv
 • permite obținerea unei producții extrem de rentabile

Domenii aplicații:

 • Mobilă tapițată
 • Confecții textile
 • Textile tehnice
 • Aerospace
 • Automotive

Descoperă mai multe informații despre echipamentul PROCUT D80001S: https://texco.ro/confectii-textile/cutter-masina-automata-de-croit-bullmer-procut/

Comandă Bullmer PROCUT D80001 pentru a obține garantat tăieturi precise și delicate, precum și o exactitate excelentă de repetare a acestora!

Produsele automate Bullmer reprezintă calitate, performanță, fiabilitate și durabilitate, indiferent că vrei să creezi articole vestimentare sau materiale textile pentru casă. Avantajele unei mașini de tăiat automate sunt, fără îndoială, esențiale pentru succesul unei afaceri.

📧 office@texco.ro

☎ 0736.369.802

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>