O tehnologie mai performantă a subțierii pielii crește nu doar calitatea articolelor dar și măiestria profesională

mașină de subțiat pielea Fortuna ES 50În multe alte industrii, noile tehnologii apărute pot să mecanizeze destul de invaziv procesul creativ, iar acest lucru are directă legătură cu modul în care automatizarea schimbă experiența de lucru. Dar în cazul industriei confecționării articolelor de piele, tehnice și de marochinărie, diversitatea avantajelor oferite de modernizare nu doar că extinde posibilitățile creative dar ajută foarte mult și la jonglarea eficientă cu o gamă largă de funcții. Unele avantaje ale mașinilor de subțiat moderne pot lua prin surprindere chiar și pe cei mai experimentați profesioniști.

Un exemplu bun de asemenea tehnologie este modelul ES50, mașina de subțiat pielea de la Fortuna: Începând de la acuratețea milimetrică (cu lățimi de lucru pana la 50 mm) care facilitează o mare exactitate prin indicatorul de grosime, și continuând cu eficiența în care praful este eliminat rapid prin intermediul casetei cu filtru, putem spune că atenția la detaliul fin este clar unul din atuurile de bază. Prin funcția de absorbție și colectorul de resturi, eficiența este imediat resimțită, scăzând considerabil întreruperea atenției operatorului.

Datorită faptului că proiectarea ei a fost făcută special pentru performanță industrială, este ușor de utilizat în privința tuturor avantajelor de care dispune:

  • Viteza de alimentare este ajustată electronic cu ajutorul unui potențiometru.
  • Alimentare ajustabilă cu ajutorul pedalei de picior electronice.
  • Masa de lucru cu înălțime ajustabilă;
  • Oprire de urgență;
  • Indicator pentru poziționarea cuțitului;
  • Accesorii extra: rol de presare, rol de alimentare, lampă de lucru, husă, coș pentru resturi;
  • Este ușor de folosit, fără instructaj amănunțit.

La mașina de subțiat Fortuna ES50, își mai duc aportul și dispozitivul de gresare și cel pneumatic de îndepărtare a resturilor, având totodată emisii de sunet reduse substanțial pentru un confort esențial eficienței în asemenea activități.

Fie că este folosită în industria încălțămintei, fie pentru ortopedie, cu această mașină se poate lucra cu materiale diverse din piele, laminate, tehnice și multe altele similare. Prin sustenabilitate crescută datorată consumului optim de energie, și reducerea considerabilă a pierderilor de material în producție, incluzând totodată prelucrarea materialelor sintetice și cauciuc, firma Fortuna GmbH își merită reputația de lider mondial în producția și livrarea mașinilor și utilajelor de egalizare și paraj pentru piele naturală.

Pentru soluții inovatoare de prelucrare industrială a pielii, explorează avantajele acestei noi tehnologii de la Fortuna pentru a descoperi numărul mare de beneficii pe termen lung.

Cere mai multe detalii despre oferta TEXCO la mașinile industriale de subțiat (paraj) pielea de la Fortuna prin email: office@texco.ro.

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>