Oricine își cunoaște costurile de operare trage o singură concluzie: JUMAG are cu siguranță cele mai economice cazane de abur

La curățătoria textilă Näf Textile operațiunile nu au voie să fie oprite nici măcar o singură zi. Iar JUMAG este partenerul ideal alături de care productivitatea atinge cele mai bun rezultate. Cu cazanele cele mai operaționale și servicii de top, JUMAG este și prima alegere a companiei elvețiene. Datorită unui deceniu de experiență Näf cunoaște îndeaproape costurile de operare așe curățătoriei, iar concluzia lor după câteva calcule a fost: JUMAG are cu siguranță cele mai economice cazane de abur.

Punctele forte ale acestora sunt:

  • Generatoarele de abur sigure
  • Este ușor de utilizat, chiar și pentru lucrătorii neexperimentați
  • Reprezintă o soluție foarte economică

Despre Näf Textile Cleaning

Näf Textile Cleaning

De mai bine de 60 de ani, curățătoria textilă Näf reprezintă garanția pentru ceea ce de definește ca fiind curățenia perfectă. Cu o rețea în 13 locații, din Baselland până în Basel, compania lucrează cu cele mai recente tehnologii ecologice și oferă cea mai înaltă calitate. Iar acest lucru este apreciat și de clienții săi activi în domeniul gastronomiei sau celebrități mondiale care sunt invitate pe scenele din Basel. Beat Tschudin conduce Näf Textile Cleaning de peste 30 de ani. El se bazează pe cazanele cu abur JUMAG.

Beat Tschudin: „Trebuie să mă pot baza 100% pe cazanele mele cu abur”

Provocarea cu care are Tschudin are de-a face în fiecare zi este productivitatea crescută, fără pauză. „Operațiunile noastre nu trebuie să se oprească nici măcar pentru o singură zi. Așa că trebuie să fiu sigur de funcționalitatea cazanelor mele cu abur. Am nevoie să știu că furnizorul meu va avea mereu la dispoziție piesele potrivite în cazul unei defecțiuni și că o poate remedia în câteva ore. De asemenea, am nevoie ca producătorul să fie în proximitate și să se ocupe direct de relația noastă comercială”, declară Beat Tschudin. Datorită experienței sale de peste 3 decenii în domeniu, are câteva reguli de la care nu se abate, iar fiabilitatea este extrem de importantă pentru el.

El consideră că a alege JUMAG înseamnă pur și simplu să urmezi calea rațiunii: „Acest lucru este confirmat și de partenerul nostru de servicii Schärer Textilpflegesystem, care acum a trecut complet la JUMAG”, spune Tschudin. „JUMAG știe ce este aburul”.

Soluția: cazanul cu abur JUMAG

Tschudin este de părere că două cazane de abur, care de obicei funcționează la capacitate maximă, sunt optime din punct de vedere economic și al fiabilității operaționale. „Cazanele cu abur JUMAG sunt cu siguranță potrivite pentru toți agenții de curățare a textilelor care doresc să economisească timp și să-și scutească nervii”, consideră acesta.

De asemenea, acesta apreciază foarte mult siguranța și ușurința în utilizare: „Nu trebuie să uităm niciodată că un cazan este un echipament periculos. Chiar și muncitorii neexperimentați trebuie să fie capabili să-l manipuleze în siguranță. De altfel, dispozitivele JUMAG sunt singurele cu un 100% manual explicit și ușor de înțeles”, mai spune el.

Tschudin crede că este soluția ideală ca JUMAG să dispună de un arzător industrial standard. „În ochii mei, Weishaupt este Mercedesul arzătoarelor; este cel mai bun. Veți găsi o rețea extinsă a service-urilor în fiecare locație din Elveția. Dacă am o problemă la ora 6 dimineața, cineva de la Weishaupt este mereu disponibil iar în câteva ore totul este din nou functional. La fel se întâmplă și cu partenerul meu pentru service-ul JUMAG. Domnul Schärer știe ce dispozitiv am, comunicarea este rapidă, angajamentul este grozav. Și numai JUMAG îmi poate oferi direct serviciul producătorului pe care îl aștept”, detaliază acesta.

El acordă note de top pentru rentabilitate: „Dacă activezi în domeniul afacerilor de atâta timp ca mine, ar trebui să poți face calculul. Și oricine poate face calculul corect are un JUMAG”, concluzionează Tschudin.

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>