Rezultate optime pentru industia auto cu umidificatoarele Condair

Procesul de vopsire și finisare al caroseriei auto este strâns legat și dependent de calitatea specifică a aerului. Pentru cele mai bune rezultate, umiditatea relativă a încăperii trebue să atingă 70%. Acest lucru este posibil datorită performanței de top a umidificatoarelor Condair.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, vopseaua trebuie aplicată pe vehiculele auto în condiții specifice, optime: Umiditatea și temperatura trebuie să întâlnească cerințele materialelor, iar procesele de lucru trebuie să fie și ele perfect coordonate între ele.

Reglarea umidității joacă un rol cheie, și anume este singurul mod prin care vă puteți asigura că straturile individuale de vopsea aplicate se vor usca uniform, și că vehiculul o să dobândească strălucirea dorită.

Pași esențiali în vopsirea caroseriei auto

Cel mai important dintre pași este stabilirea și menținerea umidității relative la un procent de peste 70% pentru a facilita transferul optim al vopselei din sistemul de pulverizare pe caroseria mașinii. Umidificarea corectă a spațiului de lucru previne evaporarea conținutului de apă din vopsea și asigură astfel aplicarea omogenă și uniformă a vopselei.

Evitarea evaporării umidității din vopsea reduce, de asemenea, cantitatea de praf de vopsea care este introdusă în cabina de pulverizare, atingând astfel un nivel maxim de eficiență cu resurse minime.

Calitate și performanță garantată de Condair

Sistemele personalizate ale produselor Condair oferă soluțiile profesionale potrivite pentru umidificarea și dezumidificarea aerului în funcție de dimensiunea și condițiile impuse de fiecare încăpere în parte. Credem că planificarea în cel mai mic detaliu se află la baza calității funcționalității și a eficienței energetice, și ne bucurăm să vă asistăm încă din faza de conturare pe tot parcursul implementării proiectului.

Stabilește o întâlnire cu un reprezentant și hai să discutăm cum ne putem implica și cum te putem ajuta.

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>