Spălătoria Kruppert utilizează acum noi cazane cu abur JUMAG

Este lucru bine știut, spălătoria Kruppert pune mare accent pe eficiență, chiar și atunci când vine vorba de generarea de abur. Astfel reprezentații Kruppert au ales cazanele cu abur JUMAG – eficiență energetică maximă, funcționalitate economică și performanță de top.

Kruppert Wäsche-Dienst GmbH oferă servicii de spălătorie în orașul Hünfeld, Germania, încă din anul 2011. Aceștia sunt responsabili pentru o bună parte din rufele care necesită spălare și igienizare din hotelurile din proximitatea lor.

Și pentru că au căutat un echipament care să le garanteze succesul pe piață, la stadardele cele mai ridicate, au ales JUMAG: „Echipamentul JUMAG este perfect pentru dimensiunea companiei noastre!”, declară Mike Hoppe, administratorul Kruppert.

Spălătoria Kruppert

Provocarea: eficientizarea procesului de curățare pentru o performanță de top

Eficiența este la Kruppert ca aburul la JUMAG: indispensabilă. Iar asta se vede în fiecare detaliu –  tehnologie de ultimă generație, culoare separate de transportare, sisteme de depozitare, saci de rufe cu deschidere automată, roboți responsabili cu plierea rufelor. Mai totul este automatizat și ergonomic, iar întreg procesul de curățare este pus la punct în cel mai mic detaliu pentru a atinge cea mai mare performanță posibilă. „Când am început serviciul nostru de spălătorie în 2011, nici nu am stat pe gânduri și am hotărât să achiziționăm, la recomandarea partenerului nostru Kannegiesser, un sistem cu trei cazane cu abur JUMAG DG560 pe gaz,”, își amintește Mike Hoppe, manager de operațiuni la Kruppert. „Apoi, am constatat în practică, că sarcinile mari ne-au forțat limitele interne.” Însă JUMAG a avut și soluția potrivită care să se plieze perfect pe provocarea Kruppert: unități multiple JUMAG.

Cazane cu abur JUMAG

Poți conta pe noi!

Cu un sistem cu mai multe unități de la JUMAG, au apărut și câteva alte avantaje: redundanța și flexibilitatea. „Marii consumatori de abur din procesul nostru de curățire sunt echipamente specializare care ating rapid sarcini de 3 x 9,3 kg/min. Prin urmare, soluția perfectă pentru noi a fost cazanul cu abur FLO de la JUMAG. Acesta furnizează aproximativ 1 tonă de abur pe oră și a fost foarte ușor de integrat în sistemul existent. Acum, capacitatea sistemului nostru de abur JUMAG este atât de mare încât ne putem acoperi cu ușurință cererea toată a serviciilor în orice moment, fără niciun motiv de stres”, spune Hoppe. „De altfel, eu aș recomanda produsele JUMAG oricând, cu conștiința împăcată”, mai spune acesta. „După părerea mea, JUMAG este partenerul ideal pentru toate spălătoriile”.

Descoperă și tu produsele noastre!

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>