Sterilizatoare de aer Veit –  Alegerea perfectă pentru purificarea aerului.

 

 

 

 

În actuala situație epidemiologică,tot mai multe persoane riscă să se infecteze cu virusuri și bacterii, pe care le pot răspândi ulterior. Microorganismele prezente în aer precum virusurile, bacteriile și mucegaiul apar în special în zone închise ,foarte frecventate, cum ar fi, aeroporturi, cabinete medicale, școli, grădinițe, spitale,birouri,clădiri rezidențiale și industriale. Acestea pun în pericol sănătatea oamenilor.

Calea principală de transmitere sunt aerosolii încărcați cu microorganisme, care au proprietatea de a rămâne o perioadă lungă de timp în suspensie în aerul din încăperile frecventate de persoane. Recomandarea OMS este de a aerisi cel puțin o dată la 30 de minute zonele în care oamenii desfășoară activitățile. În cele mai multe cazuri , mai ales în anotimpul rece, acest lucru nu este posibil.

 

Soluția pentru dezinfectarea aerului în locurile populate este radiația UV-C care poate fi utilizată pentru a distruge virusurile și bacteriile limitând astfel riscurile de infecție.

 

Lumina UV C a fost utilizată de peste 40 de ani pentru dezinfectarea aerului, a suprafețelor și a apei, folosindu-se de acest principiu, grupul Veit a creat și perfectat în urma zecilor de teste de laborator cele mai eficiente sterilizatoare de aer. Sute de clienți mulțumiți din Germania pot confirma calitatea și eficiența dispozitivelor de sterilizare a aerului și a tehnologiei bazată pe radiații UV-C.

 

Sterilizatoarele de aer Veit pot fi folosite chiar și cu prezența persoanelor în incintă deoarece radiațiile sunt perfect izolate în interiorul aparatelor. Lămpile cu raze UV-C încorporate în sterilizatorul VEIT, emit radiații cu o lungime de undă de 254 nm și cu o putere de 95W, respectiv 190W astfel putând elimina 99,9% din virusurile și bacteriile prezente în aer.

 

* Studiile efectuate recent de către Universitatea Boston din SUA în laboratoarele sale naționale de boli infecțioase au  confirmat eficacitatea lămpilor UV C în inactivarea SARS CoV 2 virusul care provoacă COVID 19. Materialul inoculat a fost tratat cu diferite doze de radiații UV C de la o sursă de lumină Signify,  inactivarea fiind evaluată în condiții diferite. Universitatea a concluzionat că lumina UV C poate distruge virusul SARS CoV 2 in proportie de  99.9%.

 

” Rezultatele testelor noastre arată că peste o anumită doză de radiație UV C, virusurile au fost complet inactivate. După câteva secunde de expunere a probei martor la radiația UV C nu s-au mai  detectat  virusuri active” – rezumă Dr. Anthony Griffiths, profesor asociat de microbiologie la Școala de Medicină a Universității din Boston. Acest lucru este esențial în situația actuală în care se caută modalități de continuare a activităților și prestare a serviciilor în siguranță.

 

Sterilizatoarele de aer VEIT sunt potrivite pentru spații cu suprafețe între 30m² si 160m² și pot dezinfecta de la 80m3 până la 400m3 de aer pe oră. Fiind izolate în carcasa metalica, lămpile UV C nu emit radiație în exterior, putând funcționa neîntrerupt în prezența oamenilor .

Recomandarea noastră este ca aparatele sa rămână pornite o perioada cât mai lungă de timp, ele putând funcționa 24 de ore din 24, pentru a obține siguranța unui mediu lipsit de microorganisme pe toată durata zilei.

Spre deosebire de celelalte sterilizatoare de aer existente pe piață, dispozitivele noastre sunt fabricate în Germania din componente de calitate, au o carcasă din oțel inoxidabil, dispun de lămpi profesionale care funcționează la lungimea de undă dovedită a fi cea mai eficientă pentru eliminarea virusurilor cu o putere mare de emitere.

 

Avantajele sterilizatoarelor de aer Veit:

 

 • Dezinfectează aerul din încăperi cu ajutorul tehnologiei UV-C – demonstrate și verificate;
 • Elimină 99,9% din virusurile și bacteriile din aer;
 • Funcționează fără chimicale;
 • Lămpile cu raze UV-C la o lungime de undă de 254 nm și o putere de emitere de 95W asigură sterilizarea eficientă a aerului;
 • Componente fabricate în Germania;
 • Dezinfectează aerul 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână în prezența oamenilor în încăpere.

 

Sterilizatoarele de aer Veit sunt potrivite pentru funcționarea în:

 

 • Spitale;
 • Școli;
 • Grădinițe;
 • Centre pentru îngrijire a bătrânilor;
 • Cabinete medicale;
 • Farmacii
 • Clădiri de birouri;
 • Zone de producție;
 • Săli de așteptare;
 • Instituții publice;
 • Restaurante, baruri;
 • Industria alimentară;
 • Zone de ambalare, și multe altele;
 • Clădiri rezidențiale

 

 

 

Conducerea Farmaciei San Marco Sibiu:

„Din grijă și respect pentru clienții noștri, în  completarea  măsurilor stricte de igienă și prevenție

implementate deja, am achiziționat un aparat  Veit AC 10, pentru a asigura un climat cât mai sigur

în incinta farmaciei.”

 

 

 

 

 

 

AC 20, instalat în zona de producție (hală industrială).

 

 

 

Sănătatea ta și a celor din jur contează, alege sterilizatoarele de aer Veit pentru purificarea aerului în școli, grădinițe, spitale, spații publice și zone de producție.

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>