Studiu de caz JUMAG: Calitate, funcționare economică și intuitivă într-un singur produs?

Berăria Les Funambules a ales să încălzească recipientele de preparare a berii într-un mod sustenabil și economic- JUMAG.

Dorința de a obține eficiență în timpul procesului de lucru i-a determinat pe cei de la Les Funambules să aleagă soluții JUMAG. Berăria apreciază calitatea, funcționarea economică și funcționarea intuitivă a unităților JUMAG, astfel că au ales generatorul pe abur JUMAG DG 560. Avantajele acestui generator s-au evidențiat rapid prin recuperarea condensului și datorită funcției integrate de economie a energiei și a apei.

Jumag DG 560

Despre Berăria Les Funambules

Înființată în 2016, la poalele masivului Belledonne din Savoia, Braseria Artisanală Les Funambules fabrică bere artizanală după rețete originale, folosind ingrediente organice, care sunt certificate AB (Agriculture Biologique).

Producția de bere care economisește resursele și promovează sustenabilitatea se numără printre valorile de top ale fabricii de bere. „Am discutat cu mai mulți producători europeni însă JUMAG a îndeplinit cel mai bine așteptările noastre.” Lucie Rebouillat și Maxime Charles, Geschäftsführung, Les Funambules.

Provocarea: încălzirea eficientă din punct de vedere energetic a recipientelor mai mari de preparare a berii

Fabrica de bere și-a extins producția, iar recipientele anterioare de 5 hL au fost înlocuite cu altele cu capacități de 18 hL.

Cazanele anterioare erau încălzite electric însă sistemul de încălzire trebuia acum reevaluat. „Spre deosebire de încălzirea directă prin electricitate, încălzirea cu abur ne oferă o creștere mai lină a temperaturii”, spune Maxime.

În plus, acest lucru permite curățarea mai ușoară a recipientelor în care se prepară berea. Pentru a obține puterea necesară, o soluție 100% electrică nu ar fi avut sens. Prin urmare, acest lucru a condus la alegerea unei unități cu abur și alimentate pe gaz.

Ne așteptam ca noul sistem să fie extrem de eficient din punct de vedere energetic, sigur pentru operator și ușor de pornit.

Cazanul cu abur JUMAG DG 560

Soluția: cazanul cu abur JUMAG DG 560

JUMAG DG 560 a permis recuperarea condensului, dar și economisirea energiei și a apei utilizate. JUMAG oferă, de asemenea, servicii de customer care de primă clasă.

„Acesta este un punct forte care ne-a facilitat alegerea”, spun Maxime și Lucie. „Instalarea unităților și conectarea acestora la sistem a fost ușoară, mai ales datorită documentației tehnice bune și a ajutorului din partea celor de la JUMAG.”

„Deși JUMAG nu a putut efectua punerea în funcțiune la fața locului din cauza pandemiei, acest lucru a fost realizat fără probleme de la distanță.”

„Sistemul impresionează echipa fabricii de bere prin funcționarea sa silențioasă și intuitivă.”

„Întreținerea este ușoară și bine descrisă în manual. Suntem foarte multumiți de performanța lor”, a spus Maxime.

Concluzia Les Funambules

„Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere și puternice, cu sprijin real pentru proiect, veți găsi calitatea germană în cel mai bun sens la JUMAG.”

Lasați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>