Fier de călcat industrial cu abur Veit HP 2003 + Veitronic

Fier de călcat industrial cu abur Veit HP 2003 + Veitronic

Produs de calitate superioară

Description

Fier de călcat industrial cu abur prevăzut cu unitate de control electronic a temperaturii Veit HP 2003. Descriere:

 

 

HP 2003 este un fier de călcat din gama premium care oferă o calitate excelentă a aburului chiar și la temperaturi joase, talpa fierului de călcat are o formă special creată să ajungă chiar și în zonele greu accesibile, precum partea de sub nasturi, sau alte zone greu de accesat,  garantând astfel rezultate de călcare excelente. Această formă ajută operatorul să calce cu precizie doar reperele necesare fără a atinge alte părți ale materialului și fără a lăsa urme de condens. Astfel se poate efectua o operațiune de finisare lipsită de pete strălucitoare sau orice alt defect.

 

Pentru a evita accidentele la locul de muncă și pentru a asigura o operațiune de călcat confortabilă și sigură, HP 2003 are o protecție specială integrată între talpa și mânerul fierului de călcat care limitează pierderile de căldură și nu permite aburului fierbinte să ajungă la operator. Fiind fabricat din materiale de calitate Veit HP 2003 are o durată lunga de viață, iar caracteristicile sale speciale garantează finisarea fiecărei operațiuni de călcat fără cute și încrețituri.

 

Creat pentru a ușura munca operatorului acest fier de călcat are un design ergonomic și o greutate de doar 1.275 kg fiind astfel ușor de manevrat și asigurând o călcare optimă a materialelor.

 

Unitate de control electronic a temperaturii –  VEITRONIC:

 

 

VEIT HP 2003  este prevăzut cu un dispozitiv electronic de control care permite reglarea precisă a temperaturii având o toleranță de + /- 1 °C, garantând astfel rezultate excelente pentru operațiile de călcat, fie ca vorbim de materiale clasice sau materiale delicate.

 

 

Avantajele fierului de călcat HP 2003:

 

  • Fierul de călcat este prevăzut cu un termoregulator electronic cu o precizie a reglării temperaturii de +/- 1 grad;
  • Stabilizare mai bună și mai rapidă a rezultatului călcării;
  • Protecție specială pentru mâna care evită contactul operatorului cu aburul fierbinte;
  • Talpă de inox teflonată pentru fierul HP 2003 cu o durată foarte mare de viață și rezultate deosebit de bune la călcare. Talpa permite reglarea calității aburului prin formarea unei minicamere de abur între talpa de inox și talpa propriu-zisă a fierului, fapt care duce la o calitate superioară a finisării.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fier de călcat industrial cu abur Veit HP 2003 + Veitronic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Greutate1.275 kg
Dimensiuni talpă220 x 105 mm / 8,7 x 4,1 inch
Conexiune electrică230 V - 1250 - W -50-60 - HZ