Fier de călcat uscat Veit DI 2004 + Veitronic

Fier de călcat uscat Veit DI 2004 + Veitronic

Produs de calitate superioară

Description

Fier de călcat industrial, fără abur, DI 2004 cu dispozitiv electronic de control  a temperaturii – Veitronic. Descriere:

 

Fierul de călcat DI 2004 de la Veit este special creat pentru finisarea căptușelilor, acesta este prevăzut cu o talpă specială de aluminiu cu margini rotunjite cu ajutorul căreia se pot finisa fără defect o gamă largă de materiale. Creat pentru a ușura munca operatorului acest fier de călcat are un mâner ergonomic și o greutate de doar 1.3 kg fiind astfel ușor de manevrat pe perioade lungi de timp.

 

Fiind fabricat din materiale de calitate Di 2004 are o durată lunga de viață, iar caracteristicile sale speciale garantează finisarea fiecărei operațiuni de călcat fără cute și încrețituri. Acest fier de călcat oferă o calitate consecventă a aburului chiar și atunci când este folosit în permanență, puteți finisa așadar chiar și cele mai delicate materiale fără a lăsa pete lucioase.

 

Unitate de control electronic a temperaturii –  VEITRONIC.

 

 

Veit DI 2004 este prevăzut cu un dispozitiv electronic de control care permite reglarea precisă a temperaturii cu o toleranță de + /- 1 °C, garantând astfel rezultate excelente pentru operațiile de  călcat, fie ca vorbim de materiale clasice sau materiale delicate.

 

VEITRONIC- ul controlează temperatura cu ajutorul unui senzor de la nivelul tălpii și menține temperatura la nivelul dorit pe tot parcursul procesului de lucru.

 

Avantajele fierului de călcat DI 2004:

 

  • Fier uscat fără abur cu termoregulator electronic cu o precizie a reglării temperaturii de +/- 1 grad;
  • Prelevarea rapidă a aburului și după pauze scurte;
  • Stabilizare mai bună și mai rapidă a rezultatului călcării.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fier de călcat uscat Veit DI 2004 + Veitronic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Greutate1300 g
Conexiune electrică230 V; 1250 W; 50-60 Hz
Dimensiuni talpă210 x 105 mm / 8,3 x 4,1 inch