Manechin cu aburi de finisat paltoane și sacouri Multiform VEIT 8363

Manechin cu aburi de finisat paltoane și sacouri Multiform VEIT 8363

Produs de calitate superioară

Description

Manechin de finisat paltoane și sacouri Multiform VEIT 8363. Descriere:

 

Manechinul cu aburi VEIT 8363 Clasic reprezintă soluția perfectă pentru finisarea sacourilor, paltoanelor, jachetelor sportive, jachetelor casual, jachete de blugi.

 

Modalitatea de funcționare a acestui manechin este utilizarea optimală a parametrilor de călcare beneficiind de funcții distincte cum ar fi: aburul și presiunea acestuia pentru înmuierea materialului ulterior formării,uscarea și răcirea produsului cu ajutorul unui dispozitiv puternic de suflare a aerului cald – toate combinate într-un program de finisare automatizat.

 

Manechinul VEIT 8363 a fost creat pentru a atinge cele mai înalte standarde atunci când vine vorba de calitate și eficiență iar cu ajutorul motorului foarte puternic are o productivitate de până la 80 de bucăți pe ora.

 

Manechinul este construit dintr-un material cu o suprafață dură, iar cu ajutorul rezistentei electrice de încălzire din interiorul acestuia obținem timpi foarte scurți pe parcursul întregului process de finisare. Manechinul are la nivelul batiului un dispozitiv de tensionare  și două dispozitive de prindere față-spate care fixează haina într-o poziție corectă și stabilă pentru ca rezultatul finisării să fie unul cât mai calitativ.

 

Forma manechinului este reglabilă în înălțime, „basic” până la 130 de cm însă are posibilitate de prelucrare a unor produse cu înălțime de până la 200 cm prin adaptarea unui prelungitor. Pe lângă reglarea înălțimi, VEIT 8363 vine și cu posibilitatea ajustării lățimii umerilor de la cca. 33 la 53 de cm.

 

Pentru a fi foarte eficient în productivitate și a reduce pe cât mai mult posibil timpul de lucru, manechinul Veit 8363 se rotește la 360 grade. Aceasta opțiune scade numărul de intervenții din partea operatorului.

 

Panoul de control:

 

 

VEIT 8363 se programează cu ajutorul unui display de tip touchscreen cu rezoluție ridicată pe care sunt vizibile toate funcțiile și parametrii  importanți ai manechinului dintr-o singură privire. Funcțiile sunt reprezentate de simboluri create de cei mai buni specialiști, fiind ușor de înțeles, ceea ce duce la  operarea  foarte simplă a acestui utilaj, astfel încât nu avem nevoie de o persoană specializată în călcat, trainingul pentru utilizarea utilajului învățându-se în  foarte scurt timp.

 

Acest panou de control al utilajului oferă informații permanente despre operațiunile realizate, are o capacitate de memorare a 10 programe de finisare diferite. Orice mică dereglare sau defecțiune a manechinului apare pe display fiind astfel foarte ușor de intervenit și remediat problema.

 

Disponibil în două variante:

  • VEIT 8363 Basic
  • VEIT 8363 Classic

 

Avantajele Manechinului multifuncțional 8363:

 

  • Creat pentru a reduce cât mai mult consumul de energie, VEIT 8363 are opțiunea de reglare a cantității de abur prin intermediul touch screen-ului;
  • Manechinul este disponibil atât cu generator de abur încorporat cât și fără, fiind posibilă racordarea lui la rețeaua de abur locală;
  • Operatorul care va utiliza Multiform VEIT 8363, va avea nevoie de cel mult 2-3 ore de instruire, nefiind necesară o vastă experiență anterioară.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manechin cu aburi de finisat paltoane și sacouri Multiform VEIT 8363”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Dimensiuni L x L x Î980 x 1160 xmin 1570-max 2370
Greutate175 kg
Cantitate abur15 kg/oră
Productivitate60 – 80 / oră
Conexiune electrică220-240 v/1,5 kw /50-60 HZ