Masă de călcat Veit BRI 110E-101 Classic

Masă de călcat Veit BRI 110E-101 Classic

Producator : Veit

Cod produs: BRI_110E_101_Classic

Produs de calitate superioară

Description

Masă de călcat Veit BRI 110E-101 Classic. Descriere:

 

BRI 110E-101 Classic este o masă de călcat industrială folosită în principal pentru finisarea cusăturilor frontale și a cusăturilor laterale de la jachete.

 

Masa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Avantajele mesei de călcat BRI 110E-101:

 

  • Suprafața specială de călcat cu fantă pentru piept previne deformarea zonei toracice;
  • Spațiul de lucru se poate prelungi sporind astfel capacitatea de depozitare și îmbunătățind aspectul stației de lucru;
  • Opțional, stația poate fi prevazută cu dispozitiv de alimentare echipat cu două benzi de termocolat, dimensionarea acestora putând fi programată în funcție de necesități;
  • Stația de descărcare sporește productivitatea și îmbunătățește modul de manevrare, obținând astfel un produs finisat de cea mai bună calitate.

Additional information

Producător

Operațiune

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masă de călcat Veit BRI 110E-101 Classic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *