Masă de călcat Veit Varioset Premium pentru căptușeli cu absorbție și suflantă

Masă de călcat Veit Varioset Premium pentru căptușeli cu absorbție și suflantă

Produs de calitate superioară

Description

Masă de călcat Veit Varioset Premium pentru căptușeli. Descriere:

 

Veit Varioset Premium este o masă de călcat universală, folosită în special în procesul de călcare a căptușelilor.

 

Masa dispune de opțiunea de alegere între două suprafețe de călcat speciale:

 

Suprafața formei de călcat cu forme ușor convexe are rolul de a preveni orice atingere cu fierul a țesăturii exterioare hainei care ar putea distruge calitatea materialului.

 

 

 

Suprafața formei de călcat cu formă concavă care are rolul de a păstra formă naturală a hainei. Această formă garantează poziția cea mai optimă de finisare. Opțional se poate adaugă un kit de aranjare a cusăturii umărului.

 

 

 

Masa de călcat conține un batiu și un pedalier dublu pentru acționarea individuală a absorbției și suflantei.Puterea aerului este independent reglabilă pentru o uscare mai rapidă.

 

În afara suprafeței principale de călcare, masa mai conține un suport pentru fierul de călcat, care este confecționat dintr-un silicon rezistent la căldură . Acest suport are rolul de a proteja atât talpa fierului de călcat de anumite daune cât și suprafața mesei de căldura în exces.

 

Această masă de călcat are integrată o unitate de control electronică cu afișaj și VEITronic integrat pentru conectarea fierului de călcat cu termoregulator electronic cu o precizie a reglării temperaturii de +/- 1 grad. Înălțimea mesei este reglabilă în funcție de înălțimea operatorului ceea ce oferă un mediu de lucru ergonomic pentru acesta.

 

La orice tip de masă de călcat este nevoie de unul sau mai multe tipuri de fiare de călcat, cu talpă de inox sau Teflon, capitonaje specifice procesului de călcare (interfazic sau final), generatoare individuale de abur, condensor pentru conectarea la instalații de abur centralizat. Toate aceste accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texcoshoponline.ro.

 

Toate produsele grupului VEIT protejează mediul înconjurător și buzunarul clienților noștri prin consumul redus de energie, ergonomie, eficientă maximă la o calitate superioară!

Această masă de călcat este recomandată pentru finisarea căptușelii jachetelor și a sacourilor.

 

Avantajele mesei de călcat Veit Varioset Premium:

 

  • Concepută pentru industria de îmbrăcăminte ( bărbați și femei ), poate fi folosită pentru călcatul căptușelii sacourilor sau a jachetelor;
  • Aceasta masa de călcat poate fi folosită pentru rezultate excelente și timpi minimi de manevrare atunci când se dorește finisarea unui produs;
  • Nu este necesară încălzirea suprafeței de călcat;
  • Putere de absorbție și suflanta superioară – produsul de îmbrăcăminte trebuie să părăsească masă de călcat uscat și rece, evitând astfel încrețituri de cusături și sifonări ulterioare;
  • Prevazută cu termostat electronic integrat – VEITronic;
  • Cu ajutorul formei convexe/concave ( în funcție de necesități ) se evită deformarea finisării din operația anterioară reușind, practic, poziționarea corectă a hainei;
  • Reglarea pe înălțime a mesei de călcat pentru operatori de înălțimi diferite – ergonomie și ușurință în timpul procesului de călcat.

Additional information

Producător

Operațiune

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masă de călcat Veit Varioset Premium pentru căptușeli cu absorbție și suflantă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Greutate115 kg
Electric connection400 kW.
Dimensiuni masă L x L x Î1400 x 1500 x 1800 mm.