Masă de călcat Veit Varioset CR2 S+B

Masă de călcat Veit Varioset CR2 S+B

Produs de calitate superioară

Description

Masă de călcat Veit Varioset CR2 S+B. Descriere:

 

Varioset CR2 S+B este o masă de călcat industrială potrivită pentru funcționarea în studiouri de croitorie, rafinării textile și îngrijire textilă, aceasta este folosită pentru finisajul pantalonilor, rochiilor, fustelor, paltoanelor, bluzelor, jachetelor și a altor produse textile.

 

Toate mesele Veit au un sistem modular de construcție și un sistem special, patentat de canale de aer construite astfel încât absorbția și suflarea sa fie extrem de puternice folosind la maxim potențialul motorului instalat de 0,55 kW. Suprafața de călcat la masa CR2 este o suprafață atipică, în formă de limba la vârf și lățită spre bază, folosită în special în procesul de calcare final, astfel dând posibilitatea călcării produselor de dimensiuni mici și mari pe aceeași suprafață.

 

La orice tip de masă de călcat este nevoie de unul sau mai multe tipuri de fiare de călcat, cu talpa de inox sau Teflon, capitonaje specifice procesului de călcare ( interfazic sau final ), generatoare individuale de abur, condensor pentru conectarea la instalații de abur centralizat. Toate aceste accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texcoshoponline.ro.

 

Avantajele mesei de călcat Varioset CR2 S+B:

 

  • CR2 S+B  a fost prima masă de călcat din lume care a fost concepută ca un sistem bloc, fiind posibilă schimbarea suprafețelor și  a mânecarelor sau  modificarea de la stânga la dreapta a poziției acesteia;
  • VEIT Varioset a fost dezvoltat și îmbunătățit în mod continuu încă de la apariția sa pe piață la începutul anilor 1980;
  • Masa de călcat Varioset excelează prin puterea superioară de aspirație și suflare și un nivel scăzut de zgomot;
  • Încălzirea suprafeței de călcat nu este necesară;
  • Îmbrăcămintea poate fi finisată rapid, eficient și cu un standard ridicat de calitate;
  • Ca și opțiune se poate adăuga o formă de călcat tip ou pentru finisarea materialelor largi;
  • Permite reglarea rapidă a cantității de aspirație și suflare cu ajutorul display-ului de pe unitatea de control electronic.

 

Accesorii:

 

Personalizate în funcție de cerințe.

 

 

Additional information

Producător

Operațiune

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masă de călcat Veit Varioset CR2 S+B”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *