Masă de călcat VEIT VARIOSET plană cu Absorbție și Suflantă

Masă de călcat VEIT VARIOSET plană cu Absorbție și Suflantă

Produs de calitate superioară

Description

Masă de călcat Veit Varioset plană. Descriere:

 

Acest tip de masă de călcat universală este folosit în special în procesul de călcat final al pantalonilor, rochiilor, fustelor, paltoanelor, bluzelor, jachetelor și al altor produse textile.

 

Masa are un sistem modular de construcție și un sistem special patentat de canale de aer construite, astfel încât absorbția și suflarea să fie extrem de puternice folosind la maxim potențialul motorului instalat de 0,55 kW.

 

Suprafața de călcat a mesei  Veit Varioset este plană cu dimensiunea de 1300 x 650 mm și oferă posibilitatea călcării produselor de dimensiuni mici și mari pe aceeași suprafață. Masa de călcat conține un batiu și un pedalier dublu pentru acționarea individuală a absorbției și suflantei. Batiul conține un horn pentru eliminarea aerului rezultat din absorbție, în interiorul încăperii.

 

 

 

 

 

Funcțiile de absorbție și suflare ale mesei o fac potrivită pentru finisarea pantalonilor și a țesăturilor sensibile atât în interfazic cât și în sectorul final.

 

Consumul de energie al mesei este unul redus datorită eliminării rezistențelor din interiorul suprafeței de călcat, eficientizând astfel costurile cu energia electrică. Utilizând într-o manieră corectă atât opțiunile mesei cât și fierul de călcat, încălzirea mesei nu mai este necesară și oferă astfel beneficii pe termen lung. Pe lângă toate acestea, nivelul de zgomot este unul redus și crează un spațiu plăcut de lucru.

 

În afară suprafeței principale de călcare, masa mai conține două brațe cu suport la care se poate atașa orice tip de formă de călcat în funcție de necesități. Prin rabatarea acestor brațe spre interior se acționează un întrerupător electronic care orientează absorbția și suflanta pe acestea în timpul folosirii formei suplimentare. Oferim o gamă vastă de tipuri de forme suplimentare care se pot atașa brațului, ele ajutând la finisarea diferitelor suprafețe (mâneci, gulere, revere, etc.) a produsului de îmbrăcăminte finisat.

 

Masa mai conține un batiu și un pedalier dublu pentru acționarea individuală a absorbției și suflantei. Batiul conține un horn pentru eliminarea aerului rezultat din absorbție, în interiorul încăperii.

 

După cum știți la orice tip de masă de călcat este nevoie de unul sau mai multe tipuri de fiare de călcat, cu talpă de inox sau Teflon, capitonaje specifice procesului de călcare (interfazic sau final), generatoare individuale de abur, condensor pentru conectarea la instalații de abur centralizat. Toate aceste accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texcoshoponline.ro.

 

Toate produsele grupului VEIT protejează mediul înconjurător și buzunarul clienților noștri prin consumul redus de energie, ergonomie și eficiență maximă la o calitate superioară!

 

Avantajele mesei de călcat:

 

  • Masa de călcat VEIT Varioset a fost dezvoltat și îmbunătățit în mod continuu încă de la apariția sa pe piață la începutul anilor 1980;
  • Această masă de călcat de la Veit excelează prin puterea superioară de aspirație și suflare și un nivel scăzut de zgomot;
  • Îmbrăcămintea poate fi finisată rapid, eficient și cu un standard ridicat de calitate;
  • Permite reglarea rapidă a cantității de aspirație și suflare cu ajutorul display-ului de pe unitatea de control electronic;
  • Încălzirea suprafeței de călcat nu este necesară;
  • Suprafață de călcat mare, potrivită pentru finisarea oricărui produs de îmbrăcăminte, indiferent de dimensiuni;
  • Capitonaje speciale și motor puternic – nu este nevoie de rezistență de încălzire în suprafață mesei pentru menținerea uscată a capitonajului, acesta rămâne uscat în tot timpul procesului de călcare;
  • Batiul mesei este construit pe două suporturi și 2 roți pentru transportarea ușoară a mesei;
  • Temperatura nominală și temperatura reală a fierului de călcat sunt afișate cu precizie.

 

Additional information

Producător

Operațiune

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masă de călcat VEIT VARIOSET plană cu Absorbție și Suflantă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Dimensiuni masă L x L x Î1300x 895 x 2100 mm
Greutate115 kg
Conexiune electrică400 kW