Stație semi-automată de pliat cămăși FS 20

Stație semi-automată de pliat cămăși FS 20

Produs de calitate superioară

Description

Stație semi-automată de pliat cămăși FS 20. Descriere:

 

Stația de pliat cămăși FS 20 a fost concepută cu un maxim de flexibilitate care să permită plierea cămășilor atât pentru bărbați cât și pentru femei și copii, indiferent de stil,calitate sau țesătură.

 

Stația este reglabilă în înălțime, aspect foarte important pentru operatori deoarece stația va fi fixată după înălțimea fiecăruia. În partea superioară a stației sunt amplasate rafturi pentru accesorii precum cartoane sau ace de siguranță folosite la plierea cămășilor. Toate aceste opțiuni ale mesei asigură un spațiu de lucru ergonomic.

 

Lățimea specială a blatului de lucru împreună cu șanțul de pe stație permit o plasare eficientă și o manevrare ușoară a cămășii. Șablonul care da formă din față a cămășii poate fi cu ușurință schimbat sau reglat în funcție de dimensiunea dorită.

 

Forma gulerului este încălzită electric iar temperatura poate fi setată și ajustată digital în funcție de țesătură.  Forma este confecționată dintr-o singură bucată, și are rolul de a modela și a da formă finală gulerului cu ajutorul presiuni uniforme și a căldurii. Forma gulerului se reglează automat pentru o gamă largă de forme și mărimi – ovală rotundă, ovală lungă, ovală largă.

 

Stația are un sistem special care blochează umerii cămășii în poziția corectă în timpul procesului de pliere.

 

O funcție specială a stației de pliat FS 20 este contorizarea numărului de cămăși pliate, lucru care ajută operatorul să țină evidență procesului său de lucru.

 

Dispozitivul Tuck-in:

 

Acest dispozitiv introduce partea finală a cămășii în interiorul acesteia la sfârșitul procesului de pliere fără a mai fi nevoie de ace sau agrafe suplimentare care să deterioreze materialul. Această funcție poate fi dezactivată atunci când nu este necesară.

 

Toate operațiunile stației sunt activate prin apăsarea pedalei de la bază.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stație semi-automată de pliat cămăși FS 20”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Dimensiuni L x L x Î1600 (63.0) x 900 (35.4) x 880 (34.6) – 1080 (42.5)  1500 (59.1) mm / inch
Greutate85 (187) kg / lbs
Presiunea aerului5 – 6 (80 – 87) 4.5 – 6 bar
Consumul de aer in l/min (cub.ft/min)1 (0.04)
Conexiune electrică1 × 110 – 230/50/0.1 v/Hz/Kw
Productivitate85 buc / oră