Mașină de termocolat Veit BX

Mașină de termocolat Veit BX

Producator : Veit

Cod produs: Veit_BX

Produs de calitate superioară

Description

Mașină de termocolat VEIT BX. Descriere:

 

Mașina de termocolat VEIT BX a fost concepută pentru utilizare zilnică în producția de îmbrăcăminte de timp outerwear (jachete, geci ) dar și cămăși casual normale sau de tip rochie. În toate aceste cazuri, BX reprezintă cea mai fiabilă și optimă soluție.

 

Realizat pentru o producție moderată de articole, designul mașinii VEIT BX este unul robust și compact conceput în ideea de a nu ocupă foarte mult spațiu în încăpere.

 

Pe lângă design-ul exterior robust, interiorul mașinii este foarte bine organizat. Această  are o funcție specială de încălzire rapidă care împreună cu zona de încălzire de dimensiuni mari oferă rezultate extraordinare calitativ . Ajustarea temperaturii poate fi reglată foarte precis în funcție de necesitatea materialului.

 

Panoul de control:

 

 

Unitatea de control a mașinii permite supravegherea și controlarea parametrilor de funcționare într-o manieră foarte clară și ușor de citit. Orice fluctuație de temperatură depistată în interior este evidențiată pe unitatea de control și atrage imediat atenția operatorului.

 

Avantaje:

 

  • Rezistențele mașinii ( atât partea superioară cât și partea inferioară) pot fi controlate și reglate individual pentru rezultate excelente indiferent de ce combinații de țesături aveți în lucru;
  • Afișajul clar și bine definit ajută la prevenirea utilizării unor temperaturii prea scăzute sau prea ridicate.
  • Sistemul de diagnosticare al mașini permite controlul permanent al starea benzii de termocolat, a alimentării electrice sau a alimentării cu aer comprimat.

 

Sistemul de încălzire:

 

Sistemul de încălzire al mașinii de termocoloat VEIT BX, joacă un rol foarte important în procesul de termocolare. Rezistențele mașinii au o construcție care asigură cele mai bune rezultate de termolipire.

 

Avantaje:

 

  • datorită rezistențelor foarte bine concepute care nu au spații între ele distribuirea temperaturii este  perfect uniformă pe toată suprafață de lucru a mașinii;
  • temperatura poate fi schimbată foarte rapid și precis în funcție de necesități;
  • rezistențele care sunt capsulate și nu au contact cu batiul mașinii (căldură se concentrează strict pe suprafață materialului de termocolat ), reduc semnificativ pierderile de energie.

 

Sistemul de presare :

 

Pentru o termolipire perfectă a două materiale care variază ca și compoziție, este necesară o presiune precisă și puternică în același timp, de aceea avem nevoie de un sistem de presare capabil să răspundă acestor nevoi. Mașina de termocolat VEIT BX  este singura din gama sa care oferă posibilitatea de a alege între două sisteme de presare , simplu ( C – doi cilindri) și dublu ( CU- patru cilindri, doua perechi) SOFT și MEDIUM, în funcție de necesitate. La ambele sisteme se poate alege varianta soft sau mediu în funcție de duritatea cauciucului siliconic care îmbracă cilindri.

 

Sistemul de presare C SOFT – BX 600/1000

 

Este potrivit pentru materialele care au nevoie de o presare mai sensibilă, care să nu distrugă structuri precum îmbrăcămintea de tip sport pentru femei și bărbați.

 

Sistemul de presare CU MEDIUM – BX 600/1000

 

Este potrivit pentru materialele  comune realizate din fire mai groase precum cămășile casual sau cele de tip rochie pentru damă.

 

Avantaje:

 

  • se poate schimba oricând nivelul de presare de la soft la medium sau invers;
  • rolele care compun sistemul de presare pot fi schimbate rapid în orice moment.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mașină de termocolat Veit BX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Dimensiuni BX 600 C/ CU2900 × 1150 × 1500 (114 × 46 × 60) mm / inch
Dimensiuni BX 1000 C/CU3600 × 1580 × 1500 (144 × 62 × 60) mm / inch
Lățime suprafață de termocolat BX 600 C/ CU600 (24) mm / inch
Lățime suprafață de termocolat Dimensiuni BX 1000 C/CU1000 (40) mm / inch
Viteza benzii de termocolat BX 600 C/ CU /BX 1000 C/CU1.7 – 10 (5.5 – 34) m/min (ft/min)
Aer comprimat BX 600 C/ CU /BX 1000 C/CU6.5 bar
Conexiune electrică BX 600 C/ CU3 × 400/50 – 60/10.8 Volt/Hz/Kw
Conexiune electrică BX 1000 C/CU3 × 400/50 – 60/17.5 Volt/Hz/Kw
Greutate BX 600 C/ CU520 (1144) kg / lbs
Greutate BX 1000 C/CU670 (1474) kg / lbs
Consum aer comprimat BX 600 C/ CU /BX 1000 C/CU50 l/min