Presă pentru parțile din față și din spate Jachete și Paltoane BRI 1005 VC/1105 VC Premium

Presă pentru parțile din față și din spate Jachete și Paltoane BRI 1005 VC/1105 VC Premium

Produs de calitate superioară

Description

BRI 1005 VC/ 1105 VC Premium. Descriere:

 

Presa BRI 1005 /1105 VC este folosită în procesul de finisare  a părților din față a jachetelor și paltoanelor. Aceasta este compusă din două mașini, una pentru fiecare parte a produsului (stânga / dreapta).

 

Presarea se face în poziție verticală ceea ce ajută la distribuirea uniformă a presiunii pe toată suprafața produsului, astfel:

 

 • împiedică deplasarea produsului de pe presă;
 • jacheta stă pe forma presei exact ca pe corpul uman;
 • întinderea cusăturilor, a marginilor și a dungilor este mult mai ușor de realizat din această poziție;
 • jacheta rămâne pe umeraș în timpul procesului de presare;
 • poziția operatorului este verticală și naturală.

 

Prin închiderea verticală, forma de presare superioară distribuie uniform presiunea pe toată suprafața  formei lucru împiedicând deplasarea hainelor de pe mașină.  Acest aspect crește considerabil calitatea rezultatului final.

 

Închiderea verticală:

 

 • Elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării;
 • Asigura vizibilitatea liberă la tipul de confecții de pe mașină;
 • Fără radiație termică la operator ;
 • Asigura distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare și împiedică deplasarea materialului pe mașină.

 

Forma superioară a presei are senzori de detectare a distanței față de formă inferioară. Reglarea distanței dintre forme se realizează digital în timpul procesului de presare. Scopul acestor senzori de distanță este de a evita apariția marcajelor sau strălucirea indiferent de tipul de țesătură.

 

Presa este formată dintr-un motor puternic de 230 V care are o capacitate de producție de aproximativ 75 de bucăți pe ora. Acționarea funcțiilor presei se realizează prin pedalele de la baza acesteia. Aceasta  are un pedalier dublu pentru acționarea individuală a absorbției și suflantei.

 

Mașina vine echipată cu un fier special, BRI-3 , cu talpă de Teflon folosit pentru retușarea sau deschiderea cusăturilor atunci când este necesar, împreună cu suportul pentru fier și materialele de conectare ale acestuia.

 

Presă BRI 1005 VC este foarte ușor de manevrat datorită panoului de control și a posibilității de stocare a mai multor programe și este foarte eficientă din punct de vedere al timpului de prelucrare, fiind formată din două mașini.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă

 

Concepută pentru a garanta siguranța operatorilor  presa BRI 1005 VC are o funcție care oprește imediat mașina în caz de urgență. După activarea acestei funcții presa se depresurizează imediat și rămâne inactivă până primește următoarea comandă.

 

Panoul de control:

 

 

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine din fabrică cu 3 programe de probă pre-stocate: soft, mediu și hard.

 

Panoul are un comutator separat de selectare a programelor de lucru care permite schimbarea rapidă a programelor în funcție de necesitate.  Pe lângă aceasta, este posibilă operarea a două programe diferite în același timp, lucru care duce la o creștere considerabilă a productivității.

 

Formele de presare vin imbricate în capitonaje VEIT, de cea mai bună calitate,special realizate pentru  a distribui aburul și puterea vacuumului  corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Presa este disponibilă și în varianta carusel:

 

 

 •  BRI – 1005 C & BRI / 1105 C Premium – carusel 180 de grade.
 •  BRI – 1005 A & BRI 1105 A : carusel 120 de grade.

 

Avantaje:

 

 • Consum redus de energie.
 • Ecran tactil color de 5.7″ simplu și ușor de folosit.
 • Controlul de la distanță al formei superioare este posibil datorită senzorului de poziționare.
 • Distanța dintre formele de presare este ajustabila evitând astfel deteriorarea materialului.
 • Opțional se poate instala o forma inferioară cu abur pentru finisarea materialelor sensibile.

 

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru parțile din față și din spate Jachete și Paltoane BRI 1005 VC/1105 VC Premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate de productie75 buc / oră
Abur2 x 3/8“ bar
Condens2 x 3/8“ bar
Aer comprimat6 bar
Conexiune electrică230 V / 0.3 kW
Dimensiuni L x L x Î2 x 1150 (45.3) x 2040 (80.3) x 1750 (68.9) mm / inch
Greutate450 (992.1) kg / lbs
Cantitate abur28,5 kg / oră
Suflantă173