Presă pentru partea frontală a jachetei BRI 1200-101 Premium

Presă pentru partea frontală a jachetei BRI 1200-101 Premium

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru partea frontală a jachetei BRI 1200-101. Descriere:

 

BRI 1200-101 este folosită pentru călcatul final al părților din față a jachetelor.Presa are închidere verticală a formei , caracteristică importantă deoarece  distribuția presiunii  este  uniformă pe toată suprafață de presare și împiedică deplasarea îmbrăcămintei de pe mașină.

 

Avantajele închiderii verticale:

 

 • distribuirea uniformă a presiunii pe toată suprafața produsului;
 • împiedică deplasarea produsului de pe presă;
 • jacheta stă pe forma presei exact ca pe corpul uman;
 • întinderea cusăturilor, a marginilor și a dungilor este mult mai ușor de realizat din această poziție;
 • jacheta rămâne pe umeraș în timpul procesului de presare;
 • poziția operatorului este verticală și naturală.

 

Formele de presat sunt prevăzute cu două încăperi separate pentru abur și funcția de absorbție permițând astfel procesarea individuală a zonelor frontale ale jachetelor din diferite tipuri de material.

 

Forma superioară a presei are senzori de detectare a distanței față de formă inferioară. Reglarea distanței dintre forme se realizează digital în timpul procesului de presare. Scopul acestor senzori de distanță este de a evita apariția marcajelor sau strălucirea indiferent de tipul de țesătură.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Concepută pentru a garanta siguranța operatorilor  presa BRI 1200/ 101  are o funcție care oprește imediat mașina în caz de urgență. După activarea acestei funcții presa se depresurizează imediat și rămâne inactivă până primește următoarea comandă.

 

Panoul de control:

 

 

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine cu 3 programe de probă pre-stocate din fabrică: soft, mediu și hard.  Panoul are un comutator separat de selectare a programelor de lucru care permite schimbarea rapidă a programelor în funcție de necesitate.  Pe lângă aceasta, este posibilă operarea a două programe diferite în același timp, lucru care duce la o creștere considerabilă a productivității.

 

Fiind formată din două părți de lucru, stânga și dreapta, există posibilitatea transferării automate a unui program de la o parte a mașinii la alta, alt aspect care creste productivitatea și eficientizează timpul de lucru.

 

Capitonajele formelor de presare  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate  și realizate astfel încât distribuția aburului și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Avantajele presei BRI 1200-101:

 

 • Ecran tactil color de 5.7″ simplu și ușor de folosit;
 • Dispozitivul de suflare din zona mânecii asigură o procesare optimă a materialului de finisat;
 • Formele inferioare sunt prevăzute cu funcție de absorbție în 2 trepte;
 • Prevazută cu comutator separat pentru schimbarea rapidă a programelor;
 • Dispozitiv de fixare a jachetei;
 • Funcție opțională de executare în tandem a operațiunilor, doua programe pot fi efectuate consecutiv crescând astfel productivitatea;
 • Transfer automat al programului prestabilit de la o parte a mașinii la alta;
 • Control digital de la distanță: distanță dintre formele de presare este ajustabilă evitând astfel deteriorarea materialului;
 • Dispozitiv de suspensie pentru jachete.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru partea frontală a jachetei BRI 1200-101 Premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate de producție90 buc / oră
Abur2 x 1/2“ bar
Condens2 x 3/8“ bar
Aer comprimat6 bar
Conexiune electrică230 v / 0.15 Kw
Dimensiuni L x L x Î3135 (123.4) x 1500 (59) x 2400 (94.5)
Greutate780 (1719.6) kg / lbs
Cantitate abur28,5 kg / oră