Presă finisat scobitură mânecă BRI 1810-302 Classic

Presă finisat scobitură mânecă BRI 1810-302 Classic

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat scobitură mânecă BRI 1810-302 Classic. Descriere:

 

BRI 1810-302 este o presă industrială folosită în procesul de finisare a capului și a scobiturilor mânecii. Presa este prevazută cu sistem airbag și dispozitiv de tensionare a mânecii – mânecile sunt întinse automat ( înălțimea și unghiul înclinării pot fi ajustate individual ).

 

Avantajele sistemului airbag:

 

  • Formare completă și corectă pentru capul mânecii.
  • Pernă de aer pentru forma de finisat.
  • Nu permite deplasarea materialului în timpul operațiunii de finisat.
  • Se pot programa 7 operațiuni diferite.
  • Potrivit pentru modelele de mâneca cu push-up.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

BRI 1810-302 conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine din fabrică cu 3 programe de probă pre-stocate: soft, mediu și hard.

 

Avantajele presei BRI 1810-302:

 

  • Ecran tactil color de 5.7″ simplu și ușor de folosit.
  • Prevazută cu comutator separat pentru schimbarea rapidă a programelor.
  • Funcție opțională de executare în tandem a operațiunilor, două programe pot fi efectuate consecutiv crescând astfel productivitatea.
  • Opțional se poate instala un sistem proporțional de suflare care ajuta la prevenirea tensionării excesive a materialelor delicate.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă finisat scobitură mânecă BRI 1810-302 Classic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *