Presă pentru umeri BRI 1920-101 Premium

Presă pentru umeri BRI 1920-101 Premium

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru umeri BRI 1920-101 Premium. Descriere:

 

Presa BRISAY 1920/201 este folosită pentru a finisa umerii jachetelor, sacourilor sau paltoanelor. Aceasta este formată din două forme de presare superioară și două forme de presare inferioară perfecte pentru presarea umărului stâng și drept în tandem.

 

Presa este formată dintr-un motor puternic de 230 V care are o capacitate de producție de aproximativ 90 de bucăți pe ora. Acționarea funcțiilor presei se realizează prin pedalele de la baza acesteia. Această  are un pedalier dublu pentru acționarea individuală a absorbției și suflantei.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai puțin de 1 secundă.

 

Formele de presare au o construcție specială care le face potrivite pentru toată gama de design a umerilor produselor și permit o poziționare optimă și ușoară a materialului.

 

Opțional se poate adăuga un set adițional de forme care să se potrivească unor stiluri diferite ale umărului. Aceste forme dispun de un sistem de schimbare rapid și pot fi modificate în doar câteva minute de către operator. Această opțiune este o soluție flexibilă și rapidă care duce la o creștere considerabilă a productivității.

 

Un alt aspect opțional care duce la creșterea productivității este ca setul de forme adiționale să fie preîncălzit. Presa va putea fi utilizată imediat după schimbare formelor și astfel se va elimina timpul de așteptare pentru încălzire.

 

Pentru a evita imprimeurile și luciul care apar în urma unei presări incorecte, presa BRISAY 1920 are un sistem care controlează digital distanța dintre cele două forme de presare eliminând astfel orice urmă nedorită.

 

Presa mai dispune opțional și de un sistem care suflă aburul ce ajunge în zona gulerului din formele de presare. Acest sistem înlătură tot aburul și nu îi permite să producă urme pe guler ca ulterior să fie nevoie de retușări cu fierul care ar putea să distrugă calitatea finisării.

 

Concepută pentru a garanta siguranța operatorilor  presa BRISAY 1920 are o funcție care oprește imediat mașina în caz de urgență. După activarea acestei funcții presa se depresurizează imediat și rămâne inactivă până primește următoarea comandă.

 

Panoul de control:

 

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine cu 3 programe de probă pre-stocate din fabrică: soft, mediu și hard.

 

Panoul are un comutator separat de selectare a programelor de lucru care permite schimbarea rapidă a programelor în funcție de necesitate.  Pe lângă aceasta, este posibilă operarea a două programe diferite în același timp, lucru care duce la o creștere considerabilă a productivității.

 

Presa fiind formată dintr-o pereche de forme, câte o pereche pentru fiecare umăr, stânga și dreapta, există posibilitatea transferării automate a unui program de la o pereche la cealaltă,programul de lucru va fi operat doar pentru o singura pereche și transferat identic la cealaltă. Acest aspect creste productivitatea și eficientizează timpul de lucru.

 

Presa, fiind formată din două părți de lucru, stânga și dreapta, oferă posibilitatea transferării automate a unui program de la o parte a mașinii la alta, alt aspect care creste productivitatea și eficientizează timpul de lucru.

 

Formele de presare vin imbricate în capitonaje VEIT, de cea mai bună calitate,special realizate pentru  a distribui aburul și puterea vacuumului  corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Avantaje presei 1920-101:

 

  • Designul special al formelor este potrivit pentru toate dimensiunile;
  • Formele superioare și inferioare permit o așezare optimă a materialului în funcție de stil și dimensiune;
  • Opțional se poate adaugă un set adițional de forme;
  • Ecran tactil color de 5.7″ simplu și ușor de folosit;
  • Prevazută cu comutator separat pentru schimbarea rapidă a programelor;
  • Dispozitiv de fixare ( atârnare ) a jachetei;
  • Transfer automat al programului prestabilit de la o parte a mașinii la alta;
  • Funcție opțională de executare în tandem a operațiunilor, două programe pot fi efectuate consecutiv crescând astfel productivitatea;
  • Control digital de la distanță: distanța dintre formele de presare este ajustabilă evitând astfel deteriorarea materialului.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru umeri BRI 1920-101 Premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate de producție90 buc / oră
Abur3/8“ bar
Condens3/8“ bar
Aer comprimat6 bar
Conexiune electrică230 V / 0.3 kW
Dimensiuni L x L x Î1250 (49.2) x 700 (27.6) x 2600 (102.4) mm / inch
Greutate410 (903.9) kg / lbs
Cantitate abur16,5 kg / oră
Suflanta185
Absorbție l/min2850 l/min