Presă finisat betelie pantaloni BRI-2390-211-Basic

Presă finisat betelie pantaloni BRI-2390-211-Basic

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat betelie pantaloni BRI-2390-211-Basic. Descriere:

 

Această presă garantează o finisare perfectă, fără cute pentru betelia pantalonilor și presarea optimă a materialelor delicate. Datorită sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Formele de presare vin îmbrăcate în capitonaje VEIT, de cea mai bună calitate,special realizate pentru a distribui aburul și puterea vacuumului corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

O caracteristică foarte importantă a presei o reprezintă noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele calitative special concepute, ajuta la obținerea unui produs finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Ce reprezintă tehnologia  Steam Edge Suction? – Astfel încât rezultatul final să fie unul perfect, fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect. Abilitățile operatorului și funcțiile și eficiența presei contribuie în măsură egală la obținerea rezultatului final calitativ al presării. Atunci când formele presei se unesc pentru presare, o parte din aburul ieșit din forma superioară iasă spre exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate suplimentară de abur din forma superioară cu ajutorul vacuumului spre forma inferioară. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu ajutorul unui fier de călcat după procesul de finisare.

 

Avantajele presei BRI 2390- 211 Basic:

 

  • Prevăzută cu unitate de control BRItimer;
  • Funcția de absorbție a marginilor evită degajarea necontrolata a aburului;
  • Funcție de abur pentru forma inferioara activata cu pedală;
  • Aburire fără presare;
  • Presarea optimă a materialelor delicate;
  • Opțional poate fi prevazută cu clemă pentru fixarea taliei și dispozitiv de tensionare facilitând astfel manipularea materialului;
  • Poate fi manipulată manual prin intermediul pedalei ( opțional );
  • Opțional se poate instala un dispozitiv de fixare ( atârnare ) a pantalonilor pe mașină evitând astfel deplasarea materialului și crescând calitatea produsului finisat.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă finisat betelie pantaloni BRI-2390-211-Basic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *