Presă finisat pliuri pantaloni BRI-248-SC

Presă finisat pliuri pantaloni BRI-248-SC

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat pliuri pantaloni BRI-248-SC. Descriere:

 

Această presă este creată special pentru finisarea pliurilor pantalonilor și are o închidere tip foarfecă a formelor de călcat. O caracteristică foarte importantă a presei BRI 248 – SC o reprezintă noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele calitative special concepute, ajuta la obținerea unui produs finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Ce reprezintă tehnologia  Steam Edge Suction? – Astfel încât rezultatul final să fie unul perfect, fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect. Abilitățile operatorului și funcțiile și eficiența presei contribuie în măsură egală de 50% – 50% la obținerea rezultatului final calitativ al presării. Atunci când formele presei se unesc pentru presare, o parte din aburul ieșit din forma superioară iasă spre exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate suplimentară de abur din forma superioară cu ajutorul vacuumului spre forma inferioară. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu ajutorul unui fier de călcat după procesul de finisare.

 

Datorită sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 3,5 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Avantajele presei BRI 248 SC:

 

  • Designul optim al formei de călcat ( formă plată ) evită întinderea pliului pantalonilor;
  • Ecran tactil color de 3.5“ simplu și ușor de folosit;
  • Foarfece de închidere – ramă braț pliabil;
  • Formele superioare și inferioare prevazute cu funcție de absorbție pentru margini – previn deteriorarea materialului în timpul operațiunii de finisat;
  • Funcția de absorbție opțională se activează automat la ridicarea fierului de călcat;
  • Dispozitivul de fixare a materialului facilitează finisarea optimă și fără defecte a materialului.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă finisat pliuri pantaloni BRI-248-SC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *