Presă pentru gulere și revere BRI 710 – 101

Presă pentru gulere și revere BRI 710 – 101

Producator : Veit

Cod produs: BRI_710_101

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru gulere și revere BRI 710-101. Descriere:

 

Presa BRI 710/101 este folosită pentru a finisa gulere de jachete, sacouri sau paltoane. Aceasta este compusă din patru forme de presare superioare: o formă de bază  și 3 forme secundare care au rolul de a stabiliza și a preveni deplasarea produsului în timpul presării.

 

Formele de presare vin îmbrăcate în capitonaje VEIT, de cea mai bună calitate,special realizate pentru  a distribui aburul și puterea vacuumului  corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texcoshop.ro.

 

Presa este formată dintr-un motor puternic de 230 V care are o capacitate de producție de aproximativ 85 de bucăți pe oră. Acționarea funcțiilor presei se realizează prin pedalele de la baza acesteia. Această  are un pedalier dublu pentru acționarea individuală a absorbției și suflantei.

 

Construcția presei oferă soluții flexibile de presare pentru diferite tipuri de revere. Forma de presare superioară are niște spații special concepute pentru a se putea prelucra atât revere lungi cât și scurte.

 

Forma superioară care presează gulerul permite o pre-aburirea manuală a produsului pentru a corecta anumite stângăcii din operațiunile anterioare de presare.

 

Pentru a evita imprimeurile și luciul care apar în urma unei presări incorecte, presa BRI 710 are un sistem care controlează digital distanță dintre formele de presare eliminând astfel orice urmă nedorită.

 

Forma de presare superioară a gulerului are un sistem special de absorbire a aburului provenit din forma inferioară în timpul presării. Acest sistem nu permite aburului să atingă îmbrăcămintea în afara zonei de presare păstrând calitatea produsului.

 

Pentru a ajuta cât mai mult operatorul și a scurta timpul de manevrare, BRI 710 are integrate niște oglinzi care ajută la poziționarea perfectă a părții din spate a produsului.

 

Panoul de control:

 

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine cu 3 programe de probă pre-stocate din fabrică: soft, mediu și hard.

 

Panoul are un comutator separat de selectare a programelor de lucru care permite schimbarea rapidă a programelor în funcție de necesitate.  Pe lângă aceasta, este posibilă operaționarea a două programe diferite în același timp, lucru care duce la o creștere considerabilă a productivității.

 

 

Avantajele presei BRI 710-101:

 

  • Oferă soluții flexibile pentru diferite tipuri de revere.
  • Forma pentru rever este prevazută cu două încăperi separate și permite procesarea reverelor de diferite dimensiuni.
  • Corectarea operațiunilor de finisare dintr-o operație anterioară poate fi efectuată cu ajutorul funcției de pre-aburire declanșată manual.
  • Brațul de fixare a reverului facilitează poziționarea materialului și împiedică deplasarea acestuia pe mașină.
  • Funcția de absorbție împiedică aburul să atingă materialul înafara zonei de finisat evitând astfel deteriorarea acestuia.
  • Ecranul tactil ușor de folosit  ( cu programator digital BRI-Fashion) controlează mașina automat prin intermediul programelor individuale.
  • Comutatorul separat permite schimbarea rapidă a programelor când este folosit împreună cu programatorul BRI-Fashion.
  • Prevazută cu oglinzi pentru poziționare.
  • Control digital de la distanță: distanța dintre formele de presare este ajustabilă evitând astfel deteriorarea materialului.
  • Optional se poate instala un airbag pentru poziționarea optimă a materialelor de dimensiuni mari.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru gulere și revere BRI 710 – 101”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate de producție85 buc / oră
Abur3/8“ bar
Condens2x3/8“
Aer comprimat6 bar
Conexiune electrică230 V / 0.3 kW
Dimensiuni L x L x Î900 (35,4) x 1400 (55.1) x 2650 (104,33) mm / inch
Greutate330 (727,5) kg/lbs
Cantitate abur19,5 kg / oră
Suflantă98
Absorbțiel/min : 810 l/min