Presă finisat BRI 862 VC

Presă finisat BRI 862 VC

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat BRI 862 VC. Descriere:

 

Această presă este folosită în industria de textile în procesul de finisare a cusăturilor frontale de la mâneci. Designul special al formei permite finisarea reperelor inclusiv atunci când nasturii sunt cusuți pe material.

 

Una din caracteristicile importante ale presei BRI 862 VC este închiderea verticală a formelor deoarece aceasta asigură o distribuție uniformă a presiunii pe toată suprafața de presare, împiedică deplasarea îmbrăcămintei de pe mașină și elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării materialului. Acest sistem oferă o calitate la călcat net superioară comparativ cu presele de călcat cu închidere tip foarfeca.

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute. Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine din fabrică cu 3 programe de probă pre-stocate: soft, mediu și hard.

 

Datorită sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Variante disponibile:

 

  • Veit-BRI 861 VC
  • Veit-BRI 862 VC
  • Veit-BRI 860 VC

 

Avantajele presei BRI 862 – 861 -860 VC:

 

  • Finisarea jachetei în timp ce aceasta este așezată pe umeraș asigură creșterea calității și a producției;
  • Poziționarea în V a formei facilitează încărcarea și descărcarea reperelor de finisat;
  • Ecran tactil de 5.7″ simplu și ușor de folosit;
  • Controlul de la distanță al formei superioare este posibil datorită senzorului de poziționare;
  • Distanța dintre formele de presare este ajustabilă evitând astfel deteriorarea materialului.

 

Capitonajele formelor de presare sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă finisat BRI 862 VC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *