Presă pentru revere BRI 905 VC

Presă pentru revere BRI 905 VC

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru revere BRI 905 VC.Descriere:

 

BRI 905 VC este folosită în procesul de finisare a reverelor de la sacouri, compusă dintr-o  suprafață de finisat specială, cu absorbție și suflantă. Funcția dedicată de absorbție a presei distribuită uniform pe toată suprafața  formei, împedică deplasarea hainelor de pe mașină , acest aspect crește calitatea rezultatului final.

 

Presa este formată dintr-un motor puternic de 230 V care are o capacitate de producție de aproximativ 75 de bucăți pe oră. Acționarea funcțiilor presei se realizează prin pedalele de la baza acesteia. Absorbția presei în formele inferioare poate fi activată individual prin pedală, aspect care face  poziționarea hainei în poziția corectă mult mai simplă.

 

Formele de presare vin îmbrăcate în capitonaje VEIT, de cea mai bună calitate,special realizate pentru  a distribui aburul și puterea vacuumului  corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Presa are închidere verticală a formei , caracteristică importantă deoarece  distribuția presiunii  este  uniformă pe toată suprafață de presare și împiedică deplasarea îmbrăcămintei de pe mașină.

 

Avantajele închiderii verticale:

 

  • Elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării materialului.
  • Asigură vizibilitatea liberă la tipul de confecții de pe mașină.
  • Fără radiație termică la operator .
  • Asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare și împiedică deplasarea materialului pe mașină.

 

Pentru a evita imprimeurile și luciul care apar în urma unei presări incorecte, presa BRI 905 VC are un sistem care controlează digital distanța dintre cele două forme de presare eliminând astfel orice urmă nedorită.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Concepută pentru a garanta siguranța operatorilor  presa BRI 905 – VC are o funcție care oprește imediat mașina în caz de urgență. După activarea acestei funcții presa se depresurizează imediat și rămâne inactivă până primește următoarea comandă.

 

Panoul de control:

 

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine cu 3 programe de probă pre-stocate din fabrică: soft, mediu și hard.

 

O caracteristică foarte importantă a presei BRI 905 – VC  este reprezentată de noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele foarte bine realizate aduc produsul finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Steam Edge Suction – ca rezultatul final să fie unul perfect fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect iar abilitățile operatorului și funcțiile și eficiența presei să fie egale în proporție de 50%. Atunci când formele presei se unesc în presare, o parte din aburul ieșit din partea superioară își face loc să iasă în exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate de abur din forma superioară prin vacuum în forma inferioară fără a mai permite aburului să iasă. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu fierul de călcat.

 

Avantaje:

 

  • Ecran tactil de 5.7″ simplu și ușor de folosit.
  • Controlul de la distanță al formei superioare este posibil datorită senzorului de poziționare.
  • Dispozitivul central de absorbție include absorbția marginilor evitând astfel degajarea necontrolată a aburului.
  • Opțional se poate instala un dispozitiv de descărcare automat crescând astfel productivitatea.
  • Funcția de absorbție a formelor inferioare se activează individual facilitând astfel poziționarea reperului de finisat pe mașină.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru revere BRI 905 VC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate de producție75 buc / oră
Abur3/8“ / bar
Condens3/8“ bar
Aer comprimat6 bar
Conexiune electrică230 V / 0.3 kW
Dimensiuni L x L x Î1400 (55.1) x 2100 (82.7) x 1900 (74.8) mm / inch
Greutate470 (1036.2) kg / lbs
Cantitate abur15,8 kg / oră
Suflantă87
Absorbție l/min2000 l/min