Presă finisat revere BRI 905C-101

Presă finisat revere BRI 905C-101

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat revere BRI 905C-101. Descriere:

 

BRI 905C-101 este o presă rotativă la 180° folosită în industria de textile pentru formarea și finisarea reverelor.

Pentru a evita imprimeurile și luciul care apar în urma unei presări incorecte, presa are un sistem care controlează digital distanța dintre cele două forme de presare eliminând astfel orice urmă nedorită.

 

Datorită sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay, timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă de la pornire.

Închiderea verticală a formei superioare este o caracteristică importantă deoarece distribuția presiunii  pe reverele jachetei este uniformă pe toată suprafața de presare și împiedică deplasarea îmbrăcămintei de pe mașină.

 

Închiderea verticală:

 

  • Elimina obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării materialului;
  • Asigură vizibilitatea liberă la tipul de confecții de pe mașină;
  • Fără radiație termică la operator ;
  • Asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare și împiedică deplasarea materialului pe mașină.

 

Acest sistem oferă o calitate la călcat net superioară comparativ cu presele de călcat cu închidere tip foarfeca. Formele inferioare au funcție de absorbție și suflantă. Funcția dedicată de absorbție a presei distribuită uniform pe toată suprafața formei, împiedică deplasarea hainelor de pe mașină, iar funcția de răcire și uscare superioară a reverelor stabilizează perfect rezultatul obținut la presare și crește calitatea rezultatului final. Formele inferioare și cea superioară sunt încălzite uniform pe toată suprafață lor cu ajutorul aburului.

 

Presa de călcat BRI 905C-101 este comandată de un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timpi suplimentari pentru diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

O caracteristică foarte importantă a presei o reprezintă noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele calitative special concepute, ajuta la obținerea unui produs finisat la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Ce reprezintă tehnologia Steam Edge Suction? – Astfel încât rezultatul final să fie unul perfect, fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect. Abilitățile operatorului și funcțiile și eficiența presei contribuie în măsură egală de la obținerea rezultatului final calitativ al presării. Atunci când formele presei se unesc pentru presare, o parte din aburul ieșit din forma superioară iasă spre exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate suplimentara de abur din forma superioară cu ajutorul vacuumului spre forma inferioară. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală.

 

Avantajele presei BRI 905C-101:

 

  • Funcția de absorbție a formelor inferioare, activată individual, facilitează poziționarea corectă a reperului de finisat;
  • Opțional se poate instala o funcție de absorbție laterală;
  • Funcția de absorbție a formei superioare îmbunătățește rezultatele operațiunii de finisat;
  • Opțional se poate instala un dispozitiv automat de descărcare ( ajută la creșterea productivității ).

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă finisat revere BRI 905C-101”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *