Presă pentru finisat părțile frontale și spați jachete BRI 1220-101 Classic

Presă pentru finisat părțile frontale și spați jachete BRI 1220-101 Classic

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat BRI 1220-101 Classic. Descriere:

 

BRI 1220-101 este o presă industrială rotativă la 120° folosită în industria de textile în procesul de finisare a părților frontale și spaților de la jachete. Presa poate fi prevazută cu un dispozitiv de control digital de la distanță care permite ajustarea distanței dintre formele de presare evitând astfel deteriorarea materialului.

 

BRI 1220-101 conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute. Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine din fabrică cu 3 programe de probă pre-stocate: soft, mediu și hard.

 

Presa poate fi configurată în funcție de nevoile dumneavoastră putând fi folosită pentru a finisa doar părților frontale ale jachetei, pentru a finisa doar spați, sau pentru a executa ambele operațiuni de finisare. Opțional presa poate fi prevazută cu o formă de presare inferioară cu abur pentru finisarea fără defect a materialelor delicate.

 

BRI 1220-101 are o închidere verticală a formelor de călcat care asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare și împiedică deplasarea materialului pe mașină, elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării materialului și asigură vizibilitatea liberă la tipul de confecții de pe mașină.

 

Datorită sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru finisat părțile frontale și spați jachete BRI 1220-101 Classic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *