Presă finisat pliuri mânecă BRI-2065-SC

Presă finisat pliuri mânecă BRI-2065-SC

Producator : Veit

Cod produs: BRI_2065_SC

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat pliuri mânecă BRI-2065-SC. Descriere:

 

BRI-2065 SC este o presă industrială folosită în procesul de finisare a pliurilor de la mâneci. Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 3,5 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute. Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine din fabrică cu 3 programe de probă pre-stocate: soft, mediu și hard.

 

Datorită sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Capitonajele formelor de presare  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate și realizate astfel încât distribuția aburului și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Avantajele presei BRI-2065 SC:

 

  • Formele de presat au o închidere tip foarfece – ramă – braț pliabil;
  • Design optim al formei pentru rezultate perfecte ale reperului finisat;
  • Operarea manuală este posibilă prin intermediul pedalei;
  • Distanța dintre formele de presare este variabilă evitând astfel deteriorarea materialului;
  • Prevazută cu sistem analog de control al distanței și a presiunii – asigura procesarea optimă a oricărui tip de material.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă finisat pliuri mânecă BRI-2065-SC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *