Presă finisat spați jachete și paltoane tip carusel BRI 1105C-101

Presă finisat spați jachete și paltoane tip carusel BRI 1105C-101

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat spați jachete și paltoane BRI 1105C-101. Descriere:

 

BRI 1105C-101 este o presă industrială folosită  în domeniul confecțiilor , mai exact în procesul de finisare a spaților de la jachete și paltoane. Presa este rotativă la 180° iar datorită designului special și al celor două forme separate 1105C-101 încorporează funcționalitatea a două mașini într-o singură presă.

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute. Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine din fabrică cu 3 programe de probă pre-stocate: soft, mediu și hard.

 

1105C-101 are o închidere verticală a formelor, astfel asigură o distribuire uniformă a presiunii pe toată suprafața produsului, împiedică deplasarea materialului de pe presă și oferă o calitate excelentă a produsului finisat.

 

Datorită sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Avantajele presei BRI 1105C-101:

 

  • Consum redus de energie;
  • Controlul de la distanță al formei superioare este posibil datorită senzorului de poziționare;
  • Distanță dintre formele de presare este ajustabilă evitând astfel deteriorarea materialului;
  • Opțional se poate instala o formă inferioară cu abur pentru finisarea materialelor sensibile;
  • Toate mașinile sunt pregătite pentru montare și conectare la o sursă centrală de alimentare ( abur, evacuare și aer ). Filtrele de abur sunt echipamente standard.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă finisat spați jachete și paltoane tip carusel BRI 1105C-101”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *