Presă finisat tiv pantaloni BRI-200-101-Basic

Presă finisat tiv pantaloni BRI-200-101-Basic

Produs de calitate superioară

Description

Presă finisat tiv și manșetă pantaloni BRI-200-101-Basic. Descriere:

 

BRI-200-101-Basic este o presă industrială folosită în industria de textile în procesul de finisare a tivului de la pantaloni. Presa este prevazută cu 3 șabloane de tensionare din oțel inoxidabil pentru tensionarea optimă a diferitelor materiale și dimensiuni de tiv.

 

Avantaje presei BRI 200-101 Basic:

 

  • Opțional se poate instala un dispozitiv de prindere și depozitare pentru finisarea unui grup de repere în același timp;
  • Opțional se poate instala un dispozitiv de absorbție pentru forma centrală: crește calitatea finisării materialelor delicate;
  • Sistem electro-mecanic de control al distanței, distanța dintre formele de presare este ajustabilă evitând astfel deteriorarea materialului;
  • Înălțimea mașinii este ajustabilă;
  • Funcția de absorbție a marginilor evită degajarea necontrolată a aburului;
  • Opțional se poate instala un sistem de schimb rapid al șabloanelor de tensionare crescând astfel productivitatea;
  • Control de la distanță pentru șabloanele de tensionare: crește calitatea finisării materialelor delicate.

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine din fabrică cu 3 programe de probă pre-stocate: soft, medium și hard.

 

Datorită sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina estegata de funcționare în mai puțin de 1 secundă.

 

Formele de presare vin imbricate în capitonaje VEIT, de cea mai bună calitate,special realizate pentru a distribui aburul și puterea vacuumului corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă finisat tiv pantaloni BRI-200-101-Basic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *