Presă pentru cusăturile spatelui si cele laterale rotativă 180° 585C-101 Premium

Presă pentru cusăturile spatelui si cele laterale rotativă 180° 585C-101 Premium

Produs de calitate superioară

Description

Veit 585C-101 Premium. Descriere:

 

Această presă  este folosită pentru formarea cusăturilor verticale și a cusăturii centrale spate pentru jachete și sacouri, presa este rotativa la 180°. Designul ergonomic și înălțimea ajustabilă a presei oferă un loc de munca mai eficient și ajută la economisirea spațiului de lucru.

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine din fabrică cu 3 programe de probă pre-stocate: soft, medium și hard.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al masinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Concepută pentru a garanta siguranța operatorilor  presa BRI 1200/ 101  are o funcție care oprește imediat mașina în caz de urgență. După activarea acestei funcții presa se depresurizează imediat și ramâne inactivă până primește următoarea comandă.

 

O caracteristică foarte importantă a presei BRI 905 – VC reprezinta noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele calitative special concepute, ajuta la obținerea unui produs finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Ce reprezintă tehnologia Steam Edge Suction? – Astfel încât rezultatul final să fie unul perfect, fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect. Abilitățile operatorului și funcțiile și eficienta presei contribuie în măsură egală de 50% – 50% la obținerea rezultatului final calitativ al presării. Atunci când formele presei se unesc pentru presare, o parte din aburul ieșit din forma superioară iasă spre exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate suplimentară de abur din forma superioară cu ajutorul vacuumului spre forma inferioară. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu ajutorul unui fier de călcat după procesul de finisare.

 

585C-101 Premium are o închidere verticală a formelor care:

 

 • Elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării materialului;
 • Asigură vizibilitatea liberă la tipul de confecții de pe mașină;
 • Asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare și împiedică deplasarea materialului pe mașină.

 

Avantajele presei 585C-101 Premium :

 

 • Fier de călcat BRI 1 inclus;
 • Sistemul de încălzire patentat reduce consumul de energie cu pana la 30%;
 • Toate mașinile sunt pregătite pentru montare și conectare la o sursă centrală de alimentare ( abur, evacuare și aer ). Filtrele cu abur sunt echipamente standard;
 • Folosirea materialelor de înalta calitate pentru formele de călcat le asigură acestora o durată de viată mai lungă și rezultate optime ale procesului de călcat;
 • Funcția de absorbție delicată cu abur împiedică deteriorarea suprafețelor de presat, oferind astfel flexibilitatea necesara pentru călcarea diferitelor tipuri de materiale, facilitând de asemenea poziționarea și descălcarea cusăturilor;
 • Ecran tactil color de 5.7″ ușor de folosit;
 • Spațiul de depozitare pentru părțile frontale împiedică deplasarea materialului în timpul procesului de presare;
 • Trei forme de călcat inferioare al căror design optim asigură o finisare perfectă.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru cusăturile spatelui si cele laterale rotativă 180° 585C-101 Premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *