Presă pentru cusăturile mânecilor BRI 430 VC

Presă pentru cusăturile mânecilor BRI 430 VC

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru cusăturile mânecilor BRI 430 VC. Descriere:

 

BRI 430 VC este folosită în industria textilă pentru formarea cusăturilor de la mâneci. Presa are o închidere verticală a formelor care asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare,împiedică deplasarea materialului pe mașină și elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării materialului. De asemenea închiderea verticală nu permite radiațiilor termice să ajungă la operator oferind astfel un mediu de muncă sigur și plăcut.

 

Funcția de absorbție delicată cu abur împiedică deteriorarea materialelor de presat care au fost finisate anterior, oferind astfel flexibilitatea necesară pentru călcarea diferitelor tipuri de materiale și garantând un produs final fără defecte sau pete strălucitoare.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Capitonajele formelor de presare sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Avantajele preseiBRI 430 VC:

 

  • Prevazută cu două forme de călcat, partea frontala și cotul mânecii sunt finisate la aceeași formă;
  • Echipată cu cleme pentru fixarea capului manșonului ( cusătura cotului ) care împedică deplasarea manșonului în timpul procedurii de presare;
  • Opțional se poate instala un dispozitiv automat de descărcare sporind astfel productivitatea;
  • Designul ergonomic și înălțimea ajustabilă a presei oferă un loc de munca mai eficient și ajuta la economisirea spațiului de lucru;
  • Sistemul de încălzire patentat reduce consumul de energie cu pana la 30%;
  • Toate mașinile sunt pregătite pentru montare și conectare la o sursa centrala de alimentare ( abur, evacuare și aer ). Filtrele cu abur sunt echipamente standard;
  • Folosirea materialelor de înaltă calitate pentru formele de călcat le asigura acestora o durată de viață mai lungă și rezultate optime ale procesului de călcat.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru cusăturile mânecilor BRI 430 VC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *