Presă pentru tivul din zona cotului BRI 433 VC

Presă pentru tivul din zona cotului BRI 433 VC

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru tivul din zona cotului  BRI 433 VC. Descriere:

 

BRI 433 VC este o presă pentru călcat interfazic folosită în principal în procesul de descălcare a cusăturilor din zona cotului. Presa are o închidere verticală a formelor care asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare, împiedică deplasarea materialului pe mașină, asigură vizibilitatea liberă la tipul de confecții de pe mașină și elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării.

 

O caracteristică foarte importantă a presei o reprezintă noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele calitative special concepute, ajută la obținerea unui produs finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Ce reprezintă tehnologia  Steam Edge Suction? – Astfel încât rezultatul final să fie unul perfect, fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect. Abilitățile operatorului și funcțiile și eficiența presei contribuie în măsură egală de 50% – 50% la obținerea rezultatului final calitativ al presării. Atunci când formele presei se unesc pentru presare, o parte din aburul ieșit din forma superioară iasă spre exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate suplimentară de abur din forma superioară cu ajutorul vacuumului spre forma inferioară. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu ajutorul unui fier de călcat după procesul de finisare.

 

Capitonajele formelor de presare  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Avantajele preseiBRI 433 VC :

 

  • Sistemul de încălzire patentat reduce consumul de energie cu pana la 30%;
  • Cu ajutorul unui spot de lumină operatorul poate poziționa cu ușurință inserțiile pentru un proces optim de presare;
  • Oferim o gamă largă de forme de călcat special adaptate nevoilor dvs. individuale;
  • Formele de călcat superioare și inferioare sunt perfect modelate printr-o tehnică specială de prelucrare a suprafețelor digitale ( tratament CNC );
  • Folosirea materialelor de înaltă calitate pentru formele de călcat le asigură acestora o durată de viață mai lungă și rezultate optime ale procesului de călcat;
  • Designul ergonomic și înălțimea ajustabilă a presei oferă un loc de munca mai eficient și ajută la economisirea spațiului de lucru;
  • Toate mașinile sunt pregătite pentru montare și conectare la o sursă centrală de alimentare ( abur, evacuare și aer ). Filtrele cu abur sunt echipamente standard.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru tivul din zona cotului BRI 433 VC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *