Presă pentru tivul din zona cotului BRI 433C – 101 Premium

Presă pentru tivul din zona cotului BRI 433C – 101 Premium

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru tivul din zona cotului BRI 433C – 101 Premium. Descriere:

 

Această presă este folosită în special în industria de textile pentru descălcarea cusăturilor cotului, presa este rotativă la 180°.

 

BRI 433C – 101 are o închidere verticală a formelor de călcat care asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare, împiedică deplasarea materialului pe mașină, elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării materialului și asigură vizibilitatea liberă la tipul de confecții de pe mașină.

 

O caracteristică foarte importantă a acestei prese o reprezintă noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele calitative special concepute, ajuta la obținerea unui produs finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Ce reprezintă tehnologia  Steam Edge Suction? – Astfel încât rezultatul final să fie unul perfect, fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect. Abilitățile operatorului și funcțiile și eficiența presei contribuie în măsură egală de 50% – 50% la obținerea rezultatului final calitativ al presării. Atunci când formele presei se unesc pentru presare, o parte din aburul ieșit din forma superioară iasă spre exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate suplimentară de abur din forma superioară cu ajutorul vacuumului spre forma inferioară. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu ajutorul unui fier de călcat după procesul de finisare.

 

Datorită  sistemului DMC (control direct al mașinii), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Capitonajele presei sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Avantajele preseiBRI 433C – 101 Premium:

 

  • Designul special al presei asigură o utilizare flexibilă indiferent de dimensiunile și modelul materialului;
  • Fier de călcat BRI 1 inclus;
  • Ecranul tactil actualizat și ușor de utilizat ( programator digital BRI-Fashion ) controlează automat aparatul prin intermediul unor programe individuale crescând astfel productivitatea;
  • Prevazută cu comutator separat de selectare a programului în funcție de operațiuni;
  • Funcția de absorbție delicată cu abur împiedică deteriorarea suprafețelor de presat finisate anterior, oferind astfel flexibilitatea necesară pentru călcarea diferitelor tipuri de materiale;
  • Absorbție separată pentru zonele de tiv și cusături;
  • Controlul distantei electro-mecanice – ajustarea variabilă a valorilor distantei dintre formele de presare în timpul procesului de presare;
  • Sistemul de încălzire patentat reduce consumul de energie cu pana la 30%;
  • Prevazută cu funcție de schimb capitonaje.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru tivul din zona cotului BRI 433C – 101 Premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *