Presă pentru descălcat cusăturile din zona spatelui BRI 585 VC

Presă pentru descălcat cusăturile din zona spatelui BRI 585 VC

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru descălcat cusături BRI 585 VC. Descriere:

 

BRI 585 VC este folosită în procesul de descălcare a cusăturilor spatelui și este construită cu patru forme de călcat, trei forme inferioare fixe și o formă superioară mobilă cu deplasare rapidă liniară și închidere perfect verticală.

 

Închiderea verticală a formei superioare este o caracteristică importantă deoarece  distribuția presiunii  pe cusăturile jachetei este  uniformă pe toată suprafață de presare și împiedică deplasarea îmbrăcămintei de pe mașină.

 

Acest sistem oferă o calitate la călcat net superioară comparativ cu presele de călcat cu închidere tip foarfeca. Formele inferioare au funcție de absorbție și suflantă. Funcția dedicată de absorbție a presei distribuită uniform pe toată suprafața  formei, împedică deplasarea hainelor de pe mașină, iar funcția de răcire și uscare superioară a reverelor stabilizează perfect rezultatul obținut la presare și  crește calitatea rezultatului final. Formele inferioare și cea superioară sunt încălzite uniform pe toată suprafață lor cu ajutorul aburului.

 

Avantajele închiderii verticale:

 

 • Datorită închiderii verticale se elimină obstrucția zonei de încărcare în timpul poziționării materialului pe mașină;
 • Asigură vizibilitatea liberă la tipul de confecții de pe mașină;
 • Fără radiație termică la operator ;
 • Asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare și împiedica deplasarea materialului pe mașina;
 • Oprire de urgență.

 

Funcția dedicată de absorbție a presei este împărțită  în 3  forme inferioare care au rolul de a ușura poziționarea produsului și de a împiedica deplasarea acestuia de pe mașina lucru, acest aspect ajută la creșterea calității rezultatului final. Aspirația aerului este fină și ajută operatorul să poziționeze și să deschidă ușor cusăturile care urmează să fie presate.

 

O caracteristică foarte importantă a presei BRI 585  este reprezentată de noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele foarte bine realizate aduc produsul finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Tehnologia  Steam Edge Suction – ca rezultatul final să fie unul perfect fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect iar abilitățile operatorului, funcțiile și eficiența presei să fie egale în proporție de 50%. Atunci când formele presei se unesc în presare, o parte din aburul ieșit din partea superioară își face loc să iasă în exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate de abur din forma superioară prin vacuum în forma inferioară fără a mai permite aburului să iasă. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu fierul de călcat.

 

Capitonajele formelor de presare  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate  și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Panoul de control:

 

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine cu 3 programe de probă pre-stocate din fabrică: soft, mediu și hard.

 

 

Avantajele presei BRI 585 VC :

 

 • Funcția de absorbție a aburului previne deteriorarea suprafețelor de presare finisate anterior;
 • Prevazută cu depozit pentru piesele frontale facilitând astfel poziționarea și alinierea reperelor de finisat;
 • Echipată cu ecran tactil color de 5.7″ ușor de folosit;
 • Funcție de absorbție separată pentru cele 3 forme de călcat;
 • Sistemul de încălzire patentat reduce consumul de energie cu pana la 30%;
 • Toate mașinile sunt pregătite pentru montare și conectare la o sursă centrală de alimentare ( abur, evacuare și aer ). Filtrele cu abur sunt echipamente standard;
 • Fier de călcat BRI 1 inclus.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru descălcat cusăturile din zona spatelui BRI 585 VC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate de producție75 buc/oră
Abur3/8 bar
Condens2 x 3/8
Aer comprimat6 bar
Conexiune electrică230 v / 0.15 Kw
Dimensiuni L x L x Î1100 (43.3) x 1650 (65) x 1900 (74.8) mm/inch
Greutate450 (992.1) kg/lbs
Absorbție l/min1500
Cantitate aer comprimat l/min39