Presă pentru piepții jachetelor BRI 600-101 Premium

Presă pentru piepții jachetelor BRI 600-101 Premium

Producator : Veit

Cod produs: BRI_600_101_Premium

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru piepți jachete BRI 600-101 Premium.Descriere:

 

BRI 600/101 Premium este folosită în procesul de finisare a piepților de la jachete, echipată cu o suprafață de finisat specială cu absorbție și suflantă. Funcția dedicată de absorbție a presei distribuită uniform pe toată suprafața  formei, împedică deplasarea hainelor de pe mașină , acest aspect crește calitatea rezultatului final. Funcția de răcire și uscare superioară a produsului stabilizează perfect rezultatul obținut la presare și  crește calitatea rezultatului final. Formele sunt încălzite uniform pe toată suprafața lor cu ajutorul aburului.

 

Formele presei oferă posibilitatea operatorilor de a realiza și alte operațiuni diferite precum: deschiderea cusăturilor laterale și a celor din zona pieptului cu ajutorul fierului, realizarea unor inserții cu ajutorul benzilor adezive sau întărirea unor forme cu ajutorul fierului de călcat.

 

Presa pentru piepți de la VEIT are două opțiuni pentru forma de presare:

 

 

Formă concavă.

 

 

 

 

Formă convexă.

 

Capitonajele  presei  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate  și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos și pe site-ul nostru de shop www.texco.ro.

 

 

Panoul de control:

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine cu 3 programe de probă pre-stocate din fabrică: soft, mediu și hard.

 

O caracteristică foarte importantă a presei BRI 585  este reprezentată de noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele foarte bine realizate aduc produsul finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Tehnologia  Steam Edge Suction – ca rezultatul final să fie unul perfect fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect iar abilitățile operatorului, funcțiile și eficiența presei să fie egale în proporție de 50%. Atunci când formele presei se unesc în presare, o parte din aburul ieșit din partea superioară își face loc să iasă în exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate de abur din forma superioară prin vacuum în forma inferioară fără a mai permite aburului să iasă. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu fierul de călcat.

 

Avantaje:

 

  • Permite schimbarea rapidă a programelor atunci când folosiți programatorul BRI-Fashion;
  • Dispune de sistem de transport pentru partea din stânga și din dreapta;
  • Funcția de absorbție delicată cu abur împiedică deteriorarea suprafețelor de presat, oferind astfel flexibilitatea necesară pentru călcarea diferitelor tipuri de materiale, evitând apariția petelor;
  • Sistemul de încălzire patentat reduce consumul de energie cu pana la 30%;
  • Ecran tactil color de 5.7″ simplu și ușor de folosit;
  • Prevazută cu comutator separat pentru selectarea programelor;
  • Distribuitor de bandă programabil BRI-10 pentru 2 role * (taie automat banda de fuzionare la lungimi prestabilite);
  • Opțional se poate instala un sistem electro-mecanic pentru controlul distanței de presare;
  • Toate mașinile sunt pregătite pentru montare și conectare la o sursa centrala de alimentare ( abur, evacuare și aer ). Filtrele cu abur sunt echipamente standard;
  • Folosirea materialelor de înaltă calitate pentru formele de călcat le asigură acestora o durată de viață mai lungă și rezultate optime ale procesului de călcat.

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru piepții jachetelor BRI 600-101 Premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate de producțiedoar presare, 85 buc / oră
Cantitate abur32,5 kg / oră
Condens2 x 3/8”
Aer comprimat6 bar
Conexiune electrică230 v / 0.15 Kw
Dimensiuni L x L x Î1450 (57.1) x 1700 (66.9) x 1830 (72.1) mm / inch
Greutate700 (1543.2) kg / lbs
Absorbțiel/min: 3000
Cantitate aer comprimatl/min: 157