Presă pentru partea frontală a jachetelor BRI 600-201

Presă pentru partea frontală a jachetelor BRI 600-201

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru partea frontală a jachetelor cu forme de presare convexe BRI 600-201. Descriere:

 

Această presă este folosită în procesul de călcat interfazic al piepților de la jachete, BRI 600-201 are o închidere verticală care asigură distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de presare și împiedică deplasarea materialului pe mașină. De asemenea cu ajutorul închiderii verticale se asigură și o vizibilitate liberă la tipul de confecții de pe mașină și se elimină obstrucția în zona de încărcare în timpul poziționării materialului.

 

O caracteristică foarte importantă a presei BRI 600-201 o reprezintă noua inovație VEIT – “STEAM EDGE SUCTION” care împreună cu capitonajele calitative special concepute, ajută la obținerea unui produs finit la cele mai înalte standarde ale calității.

 

Ce reprezintă tehnologia  Steam Edge Suction? – Astfel încât rezultatul final să fie unul perfect, fiecare pas al procesului de finisare trebuie realizat corect. Abilitățile operatorului și funcțiile și eficiența presei contribuie în măsură egală de 50% – 50% la obținerea rezultatului final calitativ al presării. Atunci când formele presei se unesc pentru presare, o parte din aburul ieșit din forma superioară iasă spre exterior deteriorând astfel alte părți ale hainei deja finisate.  Funcția Steam Edge Suction absoarbe întreaga cantitate suplimentară de abur din forma superioară cu ajutorul vacuumului spre forma inferioară. Această caracteristică este foarte importantă deoarece nu mai e nevoie de nici o retușare finală cu ajutorul unui fier de călcat după procesul de finisare.

 

Forma specială a presei oferă posibilitatea operatorilor de a realiza și alte operațiuni diferite precum: deschiderea cusăturilor laterale și a celor din zona pieptului cu ajutorul fierului, realizarea unor inserții cu ajutorul benzilor adezive sau întărirea unor forme cu ajutorul fierului de călcat.

 

 

Capitonajele  presei  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate  și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Avantajele presei BRI 600-201:

 

  • Opțional poate fi instalat un spot de lumină care permite operatorului o vizibilitate mai bună în vederea poziționării optime a materialului pentru operațiunea de presare;
  • Presa permite schimbarea rapidă a programelor atunci când folosiți programatorul BRI-Fashion;
  • Dispune de sistem de transport pentru partea din stânga și din dreapta;
  • Sistemul de încălzire patentat reduce consumul de energie cu până la 30%;
  • Prevăzută cu comutator separat pentru selectarea programelor;
  • Echipată cu distribuitor de bandă programabil BRI-10 pentru 2 role * (taie automat banda de fuzionare la lungimi prestabilite);
  • Opțional se poate instala un sistem electro-mecanic pentru controlul distanței de presat;
  • Toate mașinile sunt pregătite pentru montare și conectare la o sursă centrală de alimentare ( abur, evacuare și aer ). Filtrele cu abur sunt echipamente standard.

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru partea frontală a jachetelor BRI 600-201”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *