Presă pentru umeri BRI 651-201 Premium

Presă pentru umeri BRI 651-201 Premium

Producator : Veit

Cod produs: BRI_651_201_Premium

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru umeri BRI 651-201 Premium. Descriere:

 

Presa pentru umeri BRI 651/201 face parte din gama Premium datorită mai multor opțiuni și funcții speciale. Una dintre opțiunile importante este schimbarea rapidă și flexibilă a formelor de presare, în funcție de modelul, mărimea sau tendințele modei actuale.

 

Presa este formată dintr-un motor puternic de 230 V care are o capacitate de producție de aproximativ 85 de bucăți pe oră.

 

Concepută pentru a da rezultate perfecte, presa este alcătuită din patru forme superioare și două forme inferioare  de presare.

 

Formele superioare sunt alcătuite din două forme care presează linear din fața piesei de îmbrăcăminte și două forme care presează circular din spate. Ambele au rolul de a evita deplasarea materialului de pe formele inferioare.

 

 

Capitonajele formelor de presare  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate  și realizate astfel încât aburul și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți ilustrate mai jos si pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

 

Panoul de control:

 

Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Unitatea de control are o capacitate de stocare a 200 de programe și vine cu 3 programe de probă pre-stocate din fabrică: soft, mediu și hard.

Panoul are un comutator separat de selectare a programelor de lucru care permite schimbarea rapidă a programelor în funcție de necesitate.  Pe lângă aceasta, este posibilă operaționarea a două programe diferite în același timp, lucru care duce la o creștere considerabilă a productivității.

 

Fiind formată din două părți de lucru, stânga și dreapta, există posibilitatea transferării automate a unui program de la o parte a mașinii la alta, acesta este un alt aspect care crește productivitatea și eficientizează timpul de lucru.

 

 

Caracteristici opționale :

 

 

 • Dispozitiv de depozitare a următorului produs ce urmează să fie presat, controlat prin pedală.   Această funcție este opțională și are rolul de a eficientiza timpul de lucru;
 • Suport ajustabil pentru forma inferioară –  este  o soluție flexibilă și rapidă atunci când materialul de la umăr are grosimi diferite;
 • Opțional se poate adăuga un set adițional de forme pentru simplificarea procesului de presare al pernelor de umăr cu dimensiuni și stiluri diferite, mărind astfel calitatea și crescând productivitatea ;
 • Unitate de încălzire pentru setul adițional de forme: setul suplimentar este preîncălzit și poate fi folosit imediat după schimbare, aceste aspect crește productivitatea și reduce timpul de lucru.

 

 

Avantajele presei BRI 651-201 Premium:

 

 

 • Permite schimbarea rapidă a programelor atunci când folosiți programatorul BRI-Fashion
 • Prevazută cu un sistem de schimbare rapidă a formelor pentru o reacție flexibilă și rapidă la schimbările în tendințele modei.
 • Disponibilă de asemenea și ca BRI-651/101 fără sistem rapid de schimb.
 • Prevazută cu comutator separat pentru selectarea programelor.
 • Ecran tactil color de 5.7″ simplu și ușor de folosit.
 • Optional este disponibilă o funcție de operare în tandem astfel mai multe programe putând fi efectuate simultan.
 • Programare automată în trepte: transferul automat al programului de la prima parte a mașinii la a doua parte a aparatului.

 

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă pentru umeri BRI 651-201 Premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate de producțiedoar presare 85 buc / oră
Abur½” bar
Condens2 x 3/8”
Aer comprimat6 bar
Conexiune electrică230 v / 0.15 Kw
Dimensiuni L x L x Î1950 (76.8) x 1200 (47.2) x 2350 (92.5) mm / inch
Greutate360 (793.7) kg / lbs
Cantitate abur19,5 kg / oră
Absorbțiel/min 2210
Cantitate aer comprimatl/min 24