Presă clapete buzunare Veit BRI 370-101 Premium

Presă clapete buzunare Veit BRI 370-101 Premium

Produs de calitate superioară

Description

Presă pentru călcat interfazic Bri 370-101 Premium. Descriere:

 

BRI 370-101 este special concepută pentru călcatul interfazic al clapetelor de buzunare. Presa este prevazută cu un set de șabloane mobile fabricate din oțel inoxidabil care pot fi realizate în funcție de cerințele clientului . Setul de șabloane poate fi utilizat pentru următoarea pereche de clapete în timpul ciclului de presare reducând astfel timpii de lucru și crescând productivitatea.

 

Această presă interfazică este echipată cu un comutator separat de selectare a programelor care permite schimbarea rapidă a acestora facilitând astfel operațiunea de călcat. Opțional presa poate fi prevazută cu un dispozitiv automat de descărcare și stivuire pentru clapete minimalizând astfel munca depusă de către operator. Un alt aspect important care ajută la creșterea productivității și la eficientizarea procesului de călcat este colectorul și ejectorul de resturi care asigură o suprafață de lucru curată pentru operator.

 

Capitonajele formelor de presare  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate  și realizate astfel încât distribuția aburului și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă clapete buzunare Veit BRI 370-101 Premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *