Presă universală BRI 2000 VC

Presă universală BRI 2000 VC

Produs de calitate superioară

Description

Presă universală BRI 2000 VC. Descriere:

 

Această presă cu abur este folosită în industria textilă pentru finisarea unei game largi de materiale de diferite dimensiuni.

 

Datorită  sistemului DMC ( control direct al presei ), care se regăsește pe toate presele Brisay timpul de așteptare pentru pornirea mașinii a fost eliminat. Chiar și în cazul unor situații de urgență sau pene de curent, mașina este gata de funcționare în mai putin de 1 secundă.

 

Concepută pentru a garanta siguranța operatorilor BRI 2000 VC are o funcție care oprește imediat presa în caz de urgență. După activarea acestei funcții presa se depresurizează imediat și rămâne inactivă până primește următoarea comandă.

 

BRI 2000 VC are o închidere verticală a formelor, astfel asigură o distribuire uniformă a presiunii pe toată suprafața produsului, împiedică deplasarea materialului de pe presă și oferă o calitate excelentă a produsului finisat.

 

Avantajele presei universale BRI 2000 VC:

 

  • Datorită senzorului de poziționare forma superioară poate fi controlată de la distanță, reglarea distanței dintre forme se realizează digital în timpul procesului de presare. Scopul acestor senzori de distanță este de a evita apariția marcajelor sau strălucirea indiferent de tipul de țesătură;
  • Opțional, presa poate fi echipată cu o formă inferioară cu funcție de suflare sau o formă inferioară cu abur pentru pre-aburirea materialelor delicate care urmează a fi finisate;
  • Presa conține un panou de control cu o putere de 400 MHZ sub forma unui display color de 5,7 inch cu port USB și interfață WLAN care permite controlul de la distanță al mașinii. Acest panou monitorizează direct componentele electrice ale presei și anunță atunci când apare o eroare, iar operatorul intervine direct acolo unde este problema fără a pierde timp în diagnosticare. Pentru a ușura munca operatorilor panoul de control păstrează un istoric al erorilor apărute.

 

Capitonajele formelor de presare  sunt foarte importante deoarece acestea intră în contact direct cu materialul, de aceea materialele din care sunt realizate capitonajele VEIT sunt de cea mai bună calitate  și realizate astfel încât distribuția aburului și puterea vacuumului să fie distribuite corect și eficient. Toate tipurile de capitonaje și alte accesorii sau consumabile le găsiți pe site-ul nostru de shop www.texco.ro .

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presă universală BRI 2000 VC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *