Dezumidificator Condair DA

Dezumidificator Condair DA

Produs de calitate superioară

Description

Descriere dezumidificator Condair DA

Dezumidificatoarele  Condair DA bazate pe desicant sunt concepute pentru a fi utilizate oriunde este necesară o umiditate joasă cuprinsă între 10-20%, ca exemplu pentru procesele industriale sau locurile în care există temperaturi foarte reduse. Rotoarele puternice de sorbție ale dispozitivelor fac ca acestea să poată fi utilizate pentru a reduce valorile de umiditate la un nivel minim la temperaturi de până la -30 ° C.

O serie de module suplimentare pot fi conectate la dezumidificator, oferind o funcționare flexibilă, permițându-i să furnizeze un flux de aer personalizat în funcție de aplicație. Acestea includ baterii pre-sau post-răcire, schimbătoare de căldură și module de condensare.

Schimbătoarele de căldură suplimentare pot utiliza gaz, apă caldă sau abur pentru a reduce costurile de funcționare ale sistemului și pot fi acționate alături de încălzitorul electric obișnuit. Modelele de până la 20 kg abur / oră au reactivare electrică cu încălzire PTC auto-reglabilă avansată.

O gamă largă de opțiuni de control este disponibilă și include un controler cu ecran tactil integrat, suport BMS cu Modbus ca standard, precum și o gamă cuprinzătoare de alte gateway-uri BMS.

Dezumidificatoarele Condair DA sunt echipate cu ventilatoare EC sau Ac de înaltă calitate, cu antrenare directă. Ventilatoarele de procesare și regenerare sunt declanșate direct prin intermediul controlerului, fluxurile de aer sunt monitorizate și afișate pe ecran ( opțional ). Acest lucru asigură o eficiență operațională maximă și economisește timp pe parcursul punerii în funcțiune și a întreținerii. Ventilatorul de regenerare este izolat ca dotare standard pentru a evita contactul cu aerul de evacuare umed fierbinte și pentru a  îi prelungi durata de funcționare.

 

Caracteristici și avantaje:

 

  • Carcasă din oțel inoxidabil – Toate dezumidificatoarele noastre sunt dotate cu carcasă din oțel inoxidabil durabil AISI 304;
  • Rotor desicant de înaltă eficiență – Rotorul desicant constă dintr-o structură de tip fagure de fibră optică, acoperită cu silica gel extrem de higroscopic;
  • Complet certificat UL – Pentru a ajuta la punerea în funcțiune, Condair a avut unitățile noastre complet certificate UL. Astfel obținându-se eliminarea oricărei necesități de certificare la fața locului a produsului nostru;
  • Sistemele standard au capacități de dezumidificare de 0,45 kg / oră –182 kg / oră;
  • Ventilatoarele sunt instalate în interiorul dezumidificatorului pentru o funcționare silențioasă;
  • Interval temperatură de funcționare de la -30 ° C la 40 ° C;
  • Volumul de aer uscat variază de la 160 m³ / oră la 9.400 m³ / oră de la modelele standard;
  • Opțiunile de configurare foarte flexibile fac ca seria DA să fie potrivită pentru orice proiect de dezumidificare;
  • Pot livra aer uscat direct într-o cameră sau prin tubulatura unui sistem de ventilație.

 

Variante disponibile:

 

 

 

 

Condair DA 160 – 440 – dezumidificator desicant compact.

Dezumidificator desicant compact și eficient cu carcasă durabilă din oțel inoxidabil. Perfect pentru utilizare în încăperi mai mici, precum subsoluri și arhive. DA 160 are o capacitate nominală de dezumidificare de la 0,6 la 1,4 kg / oră.

 

 

 

 

 

 

Condair DA 210 – 450 

Dezumidificatoare desicante de înaltă performanță, dar compacte, pentru utilizare în aplicații industriale și comerciale. Design robust și ușor de întreținut cu carcasă din oțel inoxidabil AISI304. Capacitate nominală de dezumidificare 0,6 – 2,2 kg / oră.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Condair DA 500 – 9400 

Uscătoare cu desicant special concepute pentru utilizare în aplicații industriale și încăperi mari. Unitățile sunt personalizate și configurabile pe scară largă. Seria DA 500 – 9400 vine cu o mare varietate de opțiuni de control, un design compact cu un rotor montat vertical de înaltă performanță și capacități nominale de uscare de la 3,3 – 54 kg / oră.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Condair DA 13000 – 27000 

Dezumidificatoare desicante mari, personalizate, pentru tratarea fluxurilor mari de aer și a încărcăturilor de umiditate. Configurabil individual în funcție de aplicație. Unitățile pot fi echipate cu bobine pre și post răcire, încălzitoare de regenerare pentru diferite medii de alimentare și filtre de aer din diferite clase. Capacitățile nominale de dezumidificare sunt de 86 – 182 kg / oră, dar unități mai mari sau mai mici pot fi livrate la cerere.

 

 

Additional information

Producător

Operațiune

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezumidificator Condair DA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *