Dezumidificator pentru piscine Condair DP

Dezumidificator pentru piscine Condair DP

Producator : Condair

Cod produs: Condair_DP

Produs de calitate superioară

Description

Descriere dezumidificator pentru piscine Condair DP

Dezumidificatoarele pentru piscine seria Condair DP oferă soluții vaste de dezumidificare pentru piscinele comerciale sau private de dimensiuni mici și mari. Toate încorporează tehnologie de condensare și sisteme de recuperare a căldurii pentru a asigura o funcționare eficientă din punct de vedere energetic. Dezumidificatoarele pentru piscine Condair DP se bazează pe principiul pompei de căldură. Căldura emisă de circuitul pompei de căldură aduce un avantaj suplimentar în încălzirea zonei interioare a piscinelor. Acest lucru duce la o economie considerabilă a costurilor de funcționare ale sistemului de încălzire.

 

Caracteristici și Beneficii:
  • O gamă largă de modele pentru orice dimensiune sau tip de piscină interioară;
  • Proiectare eficientă a pompei de căldură;
  • Sisteme de recuperare a căldurii disponibile pentru încălzirea aerului sau a apei din piscină;
  • Poate introduce aer proaspăt și poate ventila aerul evacuat;
  • Ventilatoare silențioase și circuite frigorifice R410A.

 

Variante disponibile:

 

 

Condair DP – Dezumidificator pentru instalare în sala tehnico-mecanică

Potrivit în special pentru hoteluri, zone cu servicii de spa și terapie în care este disponibilă o sală tehnico-mecanică. DP poate fi integrat în sala tehnică, unde conductele de ventilare ghidează aerul către locațiile lor specifice. Procesul de aer recirculat  asigură o dezumidificare sigură și eficientă energetic indiferent de orele de funcționare ale bazinului. Varietatea de produse cu zece intervale de flux de aer și capacități maxime de dezumidificare de 73 – 940 litrii/zi poate acoperi o gamă largă de aplicații. Toate dezumidificatoarele Condair DP pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele bazinului interior.

 

 

 

 

 

 

 

Condair DP-HE – Dezumidificator cu eficiență ridicată

Condair DP-HE garantează un control fiabil al temperaturii și umidității chiar și în condiții climatice extreme pentru piscine comerciale, bazine de înot mari, parcuri acvatice, hoteluri și unități de wellness și spa. Seria DP-HE este disponibilă în șapte modele diferite și atinge valori de performanță semnificative la capacități de dezumidificare maxime de 133 litrii/zi până la 565 litrii/zi în modul de recirculare pură. Capacitatea sa în timpul funcționării cu aer exterior este și mai impresionantă, dezumidificatoarele de înaltă eficiență de la Condair dezumidifică până la 1054 litrii/zi în regim de funcționare continuă asigurând astfel o reglare sofisticată a umidității în bazine de înot extrem de populate.

 

 

 

 

 

 

Condair DP-W – Dezumidificatoare montate pe perete

Dezumidificatoarele pentru bazinele de înot DP-W de la Condair sunt extrem de populare deoarece sunt ieftine și ușor de instalat. Potrivite pentru bazine de înot private de dimensiuni mai mici și bazine de înot de dimensiuni medii acestea sunt disponibile în cinci dimensiuni diferite și au capacități de dezumidificare de la 49 la 190 litri pe zi. Dezumidificatorul este montat pe perete și trebuie doar conectat la sursa de alimentare electrică și un orificiu de golire a condensului pentru a fi gata de funcționare. DP-W este silențios și se potrivește perfect cu arhitectura existentă a încăperii grație designului compact și a dimensiunilor reduse.

 

 

 

 

 

 

 

Condair DP-R – Dezumidificatoare pentru instalare pe peretele din spate

Modelul DP-R de la Condair oferă soluții extrem de eficiente pentru dezumidificare, în special pentru instalațiile mascate, acesta poate fi montat pe peretele unei încăperi alăturate sau într-o cameră de utilități separată. Prin urmare, acestea economisesc spațiul intern, nu au nici un efect advers asupra designului spațial și conceptual al bazinului de înot  și oferă un nivel deosebit de înalt de confort pentru utilizatorii săi. Similar cu gama de unități montate pe perete Condair, seria DP-R este disponibilă în cinci dimensiuni diferite și au capacități maxime de dezumidificare de 49/190 litrii/zi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Condair DP-C – Dezumidificatoare montate pe tavan

Condair DP-C oferă soluții compacte de dezumidificare. Designul plat al acestui model îl face ideal pentru montarea sub tavan sau pe un tavan suspendat. Acest tip de montaj este potrivit atunci când nu există o sală tehnicp-mecanică sau dacă sala existentă este prea mică pentru instalarea unei unități montate pe podea. Dezumidificatoarele pentru bazine de înot Condair DP-C sunt disponibile în cinci dimensiuni diferite și au capacități maxime de dezumidificare de 49/190 litrii/zi.

 

 

 

 

 

De ce este dezumidificarea atât de importantă?

 

În cazul bazinelor de înot un nivel ridicat de evaporare a apei în combinație cu temperaturi ambientale ridicate conduce către un nivel enorm de umiditate și o senzație neplăcută de căldură sufocantă. Aceste condiții nefavorabile reprezintă mediul propice de înmulțire a germenilor și bacteriilor devenind astfel un risc serios pentru sănătatea angajaților și a persoanelor care folosesc bazinul de înot. Pe lângă pericolele potențiale de sănătate, aerul cald și umed are impact și asupra elementelor structurale ale clădirii. În special în așa numitele puncte reci, precum suprafețele din sticlă, componentele metalice sau pereții exteriori, apa evaporată provoacă condens și poate duce la formarea de mucegai și coroziune pe componentele expuse la condens pe perioade lungi de timp. Pagubele rezultate duc la cicluri mai dese de întreținere și reparații periodice pentru infrastructura clădirii care presupun întreruperi dese de activitate conducând astfel la pierderi de profit și costuri de întreținere mai mari.

Dezumidificarea eficientă energetic este soluția perfectă pentru toate aceste probleme. Sistemele de dezumidificare Condair sunt dezvoltate special pentru a fi folosite în bazinele de înot, sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, modele și niveluri de confort, tehnologia acestora se bazează pe un circuit de răcire în care un compresor comprimă agentul frigorific din interior și îl ghidează accelerat într-o supapă. Grație acestei tehnologii operațiile de dezumidificare și temperare sunt efectuate cu 60% mai economic în comparație cu sistemele convenționale care lucrează cu aerul exterior și evacuat.

Pentru a recupera energie, toate dezumidificatoarele Condair funcționează pe principiul de pompare a căldurii. Acest fapt duce la economii semnificative ale costurilor de exploatare deoarece căldura recuperată în circuitul de pompare a căldurii este reintrodusă în sistemul de încălzire al încăperii.

 

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați, suntem aici să vă ajutăm.

 

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezumidificator pentru piscine Condair DP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *