Umidificator Condair-Systems JetSpray

Umidificator Condair-Systems JetSpray

Produs de calitate superioară

Description

Descriere umidificator Condair-Systems JetSpray

Modelul JetSpray de la Condair, este un sistem de umidificare care  folosește o combinație de aer comprimat și apă, asigurând un control foarte precis al umidității.

JetSpray este disponibil în două modele: 60l/h și 600l/h.  Design-ul fără ventilator asigură buna-funcționare în medii industriale murdare sau pline de praf cu o mentenanță scăzută.

Sistemul de umidificare JetSpray este alcătuit din numărul necesar de duze de atomizare/pulverizare cu debitul corespunzător, împreună cu un panou de comandă JetSpray.

JetSpray a fost conceput pentru pulverizare directă în aer sau pentru umidificare în tubulatură. Utilizează aer și apă sub presiune pentru a pulveriza foarte fin apa care se va evapora rapid, ridicând umiditatea relativă la nivelul dorit.

Reglarea presiunii și a debitului se face prin panoul de comandă care încorporează dispozitive de auto-protecție în caz de avarie.

Funcționarea este complet automatizată și reglată de un senzor de umiditate, un higrostat și de comenzi externe.

Sistemul este proiectat pentru utilizare cu apă potabilă de rețea sau apă tratată, fiind complet izolat și fără rezervoare deschise pentru a evita contaminarea și pentru a asigura un mediu de lucru sănătos.  Dacă se va folosi apă demineralizată cu puritate mai mare de 60 ppm, atunci va fi obligatoriu să se utilizeze conducte și duze din oțel inoxidabil. Calitatea / rezistivitatea apei demineralizate nu trebuie să depășească 2 meg ohm.

Duzele de atomizare JetSpray sunt fabricate din alamă placată cu nichel, încorporând un ac de curățare și o diafragmă din oțel inoxidabil, cu garnituri de etanșare la apă.

Atunci când umiditatea relativă scade sub nivelul setat, electroventilul de aer din panoul de comandă se deschide ca răspuns la cererea de umidificare. Când presiunea de aer este la un nivel suficient pentru a determina atomizarea, un presostat activează electroventilul de apă, permițând apei să curgă spre duze. Astfel, fără presiunea necesară de aer, pulverizarea nu va avea loc.

Când sistemul se oprește, presiunea din conducta de apă este imediat eliberată prin conducta de scurgere, în acest timp aerul continuând să circule prin duză. Aceasta permite supapei de apă din duză să se blocheze fără nici o dificultate, împiedicând picurarea. După perioada de menținere a circulației aerului, un ac de curățare din oțel inoxidabil este împins prin orificiu jiclorului de apă îndreptând orice depuneri minerale.

În timpul perioadelor prelungite când umidficarea nu este solicitată, JetSpray va iniția periodic cicluri de purjare și de clătire a duzelor pentru a împiedica stagnarea apei și a inhiba orice dezvoltare a bacteriilor. Pentru ca aceste caracteristici de siguranță să funcționeze, panoul de comandă trebuie menținut tot timpul pornit.

 

Sistemul de umidificare Condair JetSpray este instalat de către producător sau distribuitor, sau este furnizat într-o formă potrivită pentru instalarea de către beneficiar.

 

Aplicații:

 

Industria textilă, Tipografii, Tabac, Depozite frigorifice, Automotive, Producția ceaiului, Depozite Legume-Fructe, Industria electronică, Grădini botanice, ș.a.

 

 

 

Additional information

Operațiune

Producător

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Umidificator Condair-Systems JetSpray”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Date tehnice
Capacitate0-600 lh
Toleranță control±2 % u.R.
Consum aer / litru atomizat0.12 SCFM / 0.29 CFM
Presiune intrare apă4.5 bar - 10 bar
Calitate apă1-1000 ppm
Presiune intrare aer comprimat5-7 bar
Dimensiuni (Lățime x înăltime x adâncime)520 x 750 x 200 mm
Greutate30 kg.